|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Pozz svima! Našao sam na forumu samo za Pa1x, ne znam dal je isto i sa Pa2x. Zanima me dal se može odvojit desna ruka (solo) sa volumen pedalom, kako se spaja, i šta se treba namjestit u globalu ako se treba. Molim vas ako je moguće detaljno jer to još nisam radio sa aranžerom. Hvala!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
mozes u mixeru u samoj klaviaturi da odvojis upper i da podesis na koji kanal da ti izlazi u taj odabrani kanal ustekas volumen pedalu iz pedale u mixetu i piciiii
![]()
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 14.08.2007
Mjesto: Babušnica
Godina: 42
Downloads: 2733
Uploads: 14
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 12 puta u 12 Postova
Instrumenti: Svašta nešto...
![]() |
![]()
Kupis expressin pedalu(povezuje se samo jednim stereo kablom na klavijaturu) i to je to ali nikako behringer jer ne radi dobro sa korgom(provereno, meni i jos dvojici kolega je crkla)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
A dali može neko da mi kaže, ja sam isto solo (Uper1, Uper2, Uper3) na mom Pa2xpro izbacio na OUT2 na pedalu i u mikser i primjetio sam da su farbe totalno suhe. Znači bez efekata izlaze na mikser. Kada vratim sve na Left, Right sve je u redu. Efekti su tu. Čim prebacim na Out2 opet suho sve na mikseru. Dali zna neko u čemu je problem? Dali sam negdje pogriješio prilikom spajanja ili? Neznam ni sam.
![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
solo ide na L/R a bubnjeve, bass, acc1... razdelis po ostalim izlazima kako hoces...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 18.05.2009
Mjesto: kragujevac
Godina: 54
Downloads: 337
Uploads: 44
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 13 puta u 13 Postova
Instrumenti: pa 80,korg le
![]() |
![]()
Ali onda oni izlaze bez efekata...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
Dodato: Siguran sam jer ja tako koristim na svom Pa2Xpro i na Triton Extreme... Promijenjeno od irgeigor (15.04.2010 u 13:07 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ irgeigor
Nisam shvatio u šta si siguran? Ja sam napisao da ta pedala savršeno radi na PA2...a sad ako ne radi baš na PA800 onda je to stvarno neobičan problem,ali kod klavijature... ...da napomenem još nešto...tu pedalu nekad koristim istovremeno za PA2x pro kao expression i za Fantoma G kao klasičnu volume i sve šljaka bez greške... Promijenjeno od Vule (15.04.2010 u 14:51 sati) |
![]() |
![]() |
#9 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 01.01.2009
Downloads: 247
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: guerrini champion Korg PA800 Korg TR
![]() |
![]()
Druze bio si u pravu sto se tice boss papuce proradila je na moj pa800 samo je trebalo da se uradi kalibracija papuce u aranzeru i onda radi savrseno, dok to nisam pronasao i probao nikako nije htela.Pozdrav.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Našao sam pedalu BOSS FV-500L. Dali je ona ista kao ova korgova XVP-10? Treba mi za Pa2xpro. Jel da uzmem ili da čekam XVP-10 da ispadne u oglasniku?
![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|