|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]() Evo doslo vreme da i ja stavim koji demo ![]() ![]() Promijenjeno od Ace (09.08.2011 u 15:28 sati) Razlog: postavljen player |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
odlicno momce,namenski ritam je dobar,pevanje ok,glas prijatan.
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | Belja_SO (09.08.2011) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Kao sto je rekao kolega @spale da ti nisu dobre harmonije u refrenu!Prakticno ti je ista akordacija kao u forspilu,a evo ti akordi za refren i lepo skini bas ovako kako sam napisao!
Sto se tice same svirke,ona je puna energije,odlicno pevas,znaci samo harmoniju promeni i onda ce biti do j... ![]() Gm--------------- Mogu da ti kazu Es-----------B------------F-- da za tebe bas i briga me -----Cm-----------------Es------ pricaju da s' jednom, drugom ---------B-----------------F- trecom spavam ubijam te F------Gm----------Es- Da te cuvam najvise -----------B----------------F- na svetu kada prevarim te ----Cm----------Es-----------F-- ali kad ti kazu da te ne volim ----------Gm- tad lazu te
Sledeći član vam se zahvalio Simke za ovaj koristan post: | Belja_SO (09.08.2011) |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Ma da uvek kuburim stom harmonijom
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
nije harmonija ni toliko bitna ali ipak poslusaj @simketa.
Samo ti tako nastavi i bie sve ok
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | Belja_SO (11.08.2011) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|