|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pozdrav svima.
Ovo je moj prvi post ovdje ali vec dugo sam clan yu-midi. Upravo sam narucio BK5,pa ko ima iskustva sa bk5 ili bk7m neka malo napise svoj/ Mislim da ako pricamo o razmjeru cijene da ce biti odlicna klavijatura. Inace do sada sam radio sa Korg pa800 kao i sa Yamaha 9000pro nekada davno. Ovo je moj prvi Roland arranger.Nekada sam imao xp30 i jedan od meni najdrazih klavijatura JP8000 kojeg mi je i sada zao sto sam prodao. Sviram svu vrstu muzike ali se vise opredjeljujem za zabavnjake,pogotovo sve prije 2000-te godine.Zabavnjaci mi bolje leze kada pjevam. Znaci pop,rok i ostale stvari.Ali inace po struci sam harmonikas ali ovi mi se novi narodnjaci vise gade i rado ih ne sviram. Znaci ko ima iskustva sa BK5 ili BK7m,takodje dobro bi dosli i ko ima ritmova kako narodnih tako i ostalih zanrova,jer sviram i stranu muziku. Jos jednom pozdrav svima na forumu. MIRZA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas ovde na forumu temu o novom Rolandu. Tu su se javile i kolege koje su vec svirale na njemu i sve je bas lepo objasnjeno. Pronadji samo temu.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Nedavno sam bio na prezentaciji BK5,BK7 i Rolandovih harmonika.Mogu ti reći da je to sprava koja ostavlja utisak da će opravdati svoju cenu kao i modul BK7.Mislim da nekih ritmova konkretno za bk5 nećeš lako naći, ali on je kompatibilan sa ritmovima koji su pravljeni za Rolandove klavijature (G70, E80 pa i starije)koje su proizvedene pre bk5.Pokušaj pronaći u Download sekciji.
Pozdrav
Imam godina - nemam novaca,a i da imam... sta kupiti? ![]() Promijenjeno od ibanez (17.04.2012 u 01:14 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Pozdrav.
Hvala na javljanju. Provjericu na download sekciji ritmove od Rolanda.Bk5 bi trebao dobro da cita skoro sve ritmove od g70 ili e80-60-50.A vidim da je i Deja Morison ubacio ritmove od bk7m za narodnjake pa cim stigne bk5 javljam utiske.Trebao bi da stigne pocetkom Maja.Posto u Kanadi sve kasni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Žarko Brlja
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Mjesto: Titel
Godina: 64
Downloads: 135
Uploads: 60
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 28 puta u 27 Postova
Instrumenti: Gitara, aranzer modul
Interesi: Kao sav normalan svet
![]() |
![]()
Deja Morison je sa još dva muzičara radio prezentaciju koju sam ti spomenuo u prošlom postu.Ono što sam ja čuo od ritmova, a naročito boja koje su prezentovali ostavlja vrlo pozitivan utisak.Bilo dobro u međuvremenu ako imaš nešto od materijala za kolege koji sviraju korga da pokušaš napraviti poneki upload i za njih.Na forumu imaš temu kako uploadovati materijal gde je objašnjen postupak.
Srdačan pozdrav
![]() |
#6 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | ibanez (17.04.2012) |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Ukljucicu se onda na tu temu o bk5.
Ova slobodno moze na brisanje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.04.2011
Mjesto: BiH
Downloads: 0
Uploads: 4
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50 bass git.Fender jazz bass
Interesi: druzenje,muzika...
![]() |
![]()
Jedna tipkovnica, jedan klavijaturist .... Sa debi u BK-5, Roland s ponosom postavlja još jednu prekretnicu u povijesti auto-pratnja instrumenata. U BK-5 značajke visoke kvalitete, svježi zvuk u kombinaciji s jednostavnim korisničkim sučeljem i naprednim značajkama. To je savršen partner za "one-man band", kao i glazbenih hobisti i amateri.
Self-sadržane, učinite sve-tipkovnica s auto-pratnje motora i zvuk ugrađen u sustav Širok izbor zvukova, glazbenih suradnika i ritmova koji pokrivaju široki krajolik glazbenih žanrova (uključujući East-Europe, Latinske Amerike, Azije i više) Friendly grafičko korisničko sučelje Učinci na brodu, uključujući i reverb, zbor, EQ, multi-band kompresor, kao i deseci multi-učinaka Glazba ritam kompatibilnost s Roland BK-7m/E-series / G-series/VA-series instrumenata Kompatibilan s formatima podloga (SMF, MP3, WAV, i ritam) izravno s USB memorije, trenutak audio snimanja na USB memoriju Automatsko prepoznavanje akord za SMF datoteke Video izlaz podijeliti SMF/MP3 Lyrics s prijateljima ili publike na vanjskom zaslonu Generator zvuka BK-5 je powered by državne-of-the-art Roland zvuka motora, pakiran s više od 1100 velikih zvukova i desecima bubanj i udaraljke setove. Instrument je u mogućnosti da obrađuju 128 glasove istovremeno, a kompatibilan je s različitim oblicima, uključujući izražavajući GM2, GS i XG Lite. Feed BK-5 A Standardni MIDI File, izvijati se, i dobiti spremna za veliki zvukom benda! Kreativna kontrola Osim reprodukcije MIDI datoteka sa svojim unutarnjim generator zvuka, BK-5 također može igrati i manipulirati audio datoteke. Reproducirati MP3 ili WAV datoteke putem USB-a i koristiti na brodu kontrole za promjenu ključa i potpis tempa bi najbolje odgovaraju vašem vokalni raspon performansi ili stil. Također možete koristiti BK-5 Centar Odustani značajke kako bi se smanjili vokal iz već postojećih pjesama stvoriti trenutni karaoke-style-pjevati uz pjesmu. USB kompatibilnost Proširiti sposobnosti BK-5, USB priključak je osiguran za spajanje standardnih USB uređaja za pohranu poput USB ključ ili se sam napaja USB tvrdi disk za igranje i mijenjanja / spremanje datoteka. Možete koristiti i USB priključak za snimanje predstave kao audio datoteka (WAV, 44,1 kHz/16-bit linearni format) na USB uređaj za pohranu. Video kompatibilnost U BK-5 na kompozitni video izlaz se može spojiti na vanjski monitor, koji omogućuje publika i drugi glazbenici na pozornici pratiti tekstove i akord simbole obavljenom pjesmu. Uključite svoj show u multimedijski doživljaj! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Ja samo mislim da pre koriscenja ritmova sa drugih modela serija E, G i ostalih ipak mora da se preradi u klavijaturi jer mislim da ce BK 5 da prikaze boje iz GM banke a to znaci da moraju da se promene parametri, ali to nije veliki problem. I o tome smo diskutovali u prethodnoj temi i cini mi se da su mi kolege tako odgovorile.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
pretostavlja i ja da ce neke boje morati da se prerade koje BK5 nema u sebi ali u svakom slucaju posto je klavijatura nove generacije treba to iskoristiti i napraviti da zvuci ko bomba.
noviji su setovi bubnjeva i jos mnogo toga ima da se uradi da to zvuci perfektno.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|