|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Pozdrav kolege. Odlucio sam da se ponovo malo aktiviram po pitanju home recordinga jer sam to koliko toliko ozbiljno radio prije nekih desetak godina (mozda cak i vise). Ne planiram snimati nista preko mikrofona jer za to nemam uslove. Trenutno posjedujem PC sa slijedecom konfiguracijom :
- AMD Athlon X2 5200+ - 8GB RAM - SSD 250 GD - HDD 1TB - SB Emu APS (Audio Production Studio sa prednjim i zadnjim panelom) - OS Win 7 Ultimate 64-bit ... Od ostale opreme ce biti "upregnuto" slijedeće: - Mixer Presonus StudioLive 16.0.2 - Roland Fantom X6 - Korg Pa1xPro - Lexicon MX200 - Dosta dobri PC zvucnici ... Od software imam licenciran Presonus Studio One 2 Artist, Kontakt 3 i brdo nelicenciranih sofwtare-a, plugina itd. Sada mi je dilema oko monitora jer nemam veliki budžet za početak. U dilemi sam izmedju Adam A3x , Yamaha HS50 M, KRK RP5 G2 ili Dynaudio BM5 pasivni (imam dobru ponudu za odlicno ocuvan par sa pojacalom) ili mozda neki drugi ako neko ima dobar savjet a u obzir dolaze svi osim Behringer jer bilo sta od tog proizvodjaca jednostavno vise ne zelim da imam u svojim rukama. Za Dynaudio cu postaviti sliku. Hvala na svakom iskrenom odgovoru i nadam se da cu do kraja jeseni konacno kompletirati sve i polako se obezbjediti za zimske dane ![]() Promijenjeno od DinO74 (19.07.2012 u 12:18 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|