|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.09.2011
Mjesto: Rotterdam, Hollandija
Downloads: 4584
Uploads: 2
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg Pa800 & Korg Extreme
![]() |
![]()
Imam Korg Tr, i sad imam Sedin Set ali problem je sada da nema dosta memorije kako da izbrisem sve ove samples sto su znaci u fabrickom stanju?
Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ne postoje fabricki semplovi koje mozes da brises psotoje postavke i kombinacije od rom fabrickih boja i ne zauzimaju ram memoriju. Njih ne brises vec jednostavno ucitas samo PCG fajl iz seta,a potom ucitas semplove sa kartice odnodsno KSC fajl.
Ako mislis na memorijsku karticu nju samo formatiras u Tr i ubacis novi set na nju. Ako je u pitanju Ram memorija trebalo bi da ima 64mb. Koja je velicina tog seta sto hoces da ubacis u Mb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Kolega, set je 30 mb, ali kad ucitam set dobijem opomenu, MEMORY Overflow kako da resim?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kao kod kuće
|
![]()
Ili nemas 64Mb ram memorije ili je jedna od njih ostecena.
Proveri dali imas Ram 2x32mb. ili 2x16. Kad upalis klavijaturau u donjem desnom uglu displeja pise: SIM SLOT1 SIM SLOT2 u produzetku bi trbalo da pise u zagradama koliko memorije imas na tim slotovima na primer: SIM SLOT1 (32MB) SIM SLOT2 (32MB) E to bi znacilo da imas 64MB RAMA. Promijenjeno od sinisa (11.09.2012 u 11:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Sinisa, ja sad tek vidim, ja nemam obadvoje.
Dodato: Nasao sam dvije karte 2x 32mb, kako da ugradim ovo Promijenjeno od Merdzanovic_ (11.09.2012 u 11:55 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.08.2012
Mjesto: beograd
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg-tr i motif es6
![]() |
![]()
Na zadnjoj strani klavijature imas dva poklopca jedan veci jedan manji.
Skini taj manji izvuci tu jednu ram memoriju koju imas u klavijaturi i stavi te dve koje si "nasao". Upali klavijaturu i ako pise Slot1 32mb i Slot2 32mb onda je sve ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|