|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Postovane koleg,imam i koristim vec desetak godina ovaj mikser Sauncraft Spirit folio,sa kojim sam u biti zadovoljan,medjutim vec dve tri godine imam problem sa kako kaze "moj" majstor sto ga odrzava "hladnim lemom.Ja o tome slabo znam ali sam na netu pronasao da je to "karcinom" elektronskih instrumenata i aparata uopste.E sad, meni se to desilo 3-4 puta,taj moj majstor to ponovo prelemi,dam crvenu-dve i opet guraj nekoliko meseci.PITANJE;Da li neko od forumasa zna nesto vise o ovome,inace nisam rekao da se manifestuje tako da mi jedan izlaz na mix ne radi pa ja prespojim iz jedne kutije u drugu, i tako na jedan izlaz odradim tu svirku.Sad bi to definitivno resio jer sam zadovoljan sa mixetom,ali neznam za "pravog majstora",ili servis,pa mi stoga pomozite.Hvala svima i veliki pozdrav za yu-midi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Problem kod Spirita (imao sam ga) su plasticne banane na ulazima. One se klate i kad je mixer nov.
![]() Vremenom, ukljucujes-iskljucujes, rasklati se veza banane sa plocom i eto problema. Resenja imam mnogo a jedno i to odlicno je da ti majstor prelemi sve banane na mixeru. Njemu to nije u interesu, bolje ovako da mu dolazis svremena na vreme, bolje ce zaraditi. ![]() Zamoli ga da uradi kompletan servis mixera, da prelemi sve banane(ko da je to neki posao) i miran si bar za neko vreme. Ali, znaj da ce se to opet desavati bas zbog problema sto se banane klate i nisu lepo fiksirane. Jos su i plasticne pa se moze desiti da se ni lemljenjem ne mogu spasiti jer se rasklate i unutra. ![]() Od tog mixera se i ne moze mnogo ocekivati, neozbiljno je uradjen. Budi zadovoljan time sto radis na njemu 10 godina. ![]() Pozzz
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.03.2008
Downloads: 14
Uploads: 0
Zahvalili mu 14 puta u 12 Postova
![]() |
![]()
Mislim da je problem sledeci:- Na zadnjoj strani miksera postoje banana ulazi/izlazi za njegov interni snagas (slave).
Banane su vezane u tzv. BREAK modu - cim ukljucis dzek, kontakt u zenskom dzeku prekine signal iz miksera za slejv na tom kanalu.Losi kontakti,korozija,prasina,godine ![]() Probaj da ukljucis/iskljucis bananu nekoliko puta i naprskaj unutrasnjost banana jack-a nekim kontakt sprejem.Moze i WD40. Eto, pa probaj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Govorimo o SPIRIT Folio pasivnom mixeru.
![]() Folio nema sa zadnje strane nista osim ulaza za struju. Pozzz
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Kolege,ja sam pogresno napisao,jeste aktivni Powerstation 600 u pitanju,i sad su "navodno neki chipovi na masteru" u pitanju ako mi problem ne resi "moj' majstor cuo sam za nekog u Zemunu.Voleo bih kad bi mi neko nesto o tom i tome napisao pa bar na PP da me ne bi "oderali".Pzzz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Eee, onda se ja izvinjavam kolegi "domino".
Kolega moze u vidovnjake... ![]() ![]() Pozzz
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|