|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Sistemi Kompletni sistemi za ozvučenje... Kombinacije... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Kao sto naslov kaze, treba mi pomoc za ozvucenje, znaci trenutno iznajmljujemo ozvucenje za probe, ali uskoro nam krecu svirke, i sad se mislimo kod koga da uzmemo i sta nam treba, posto nas ima ceo bend(klavijatura, bas gitara, gitara, bubanj, pevac i pevacica), treba mi preporuka sta da iznajmimo za pocetak, najvise se odnosi na kutije i bas binove, da li nam uopste trebaju bas binovi, druga stvar, video sam mnoge bendove, da iza sebe imaju normalno miksetu, a ispod miksete poredjano po 5-6 nekih pojacala ili sta je vec, i sve je to povezano, el moze neko da mi objasni malo o svemu tome...? Unapred hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Nisi nam dao potrebne informacije. Trebamo daleko vise "inputa". Sta svirate (muzicki pravac) i kolike su te prostorije u kojima svirate. Jedno ti mogu bez obzira na to odmah odgovoriti. Sa takvim Bandom je svirka bez Subwoofera nezamisliva. To odmah imaj na umu ako hoces da imas zdrav i kvalitetan zvuk.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Sve nekako i donekle,ali ga brate uprska sa "onim ispod miksete sto je pvezano"Da li je moguce da ne znas kako se to zove ispod a sviras Pa 800 i imas bed?
![]() Dodato: Pa to cak i ja znam! ![]() Promijenjeno od VUNIMRAV (18.11.2013 u 00:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Znam brate da su neka pojacala ili sta vec, ali ne znam sta je ostalo, nemoguce da imaju uvek po 5 pojacala, moguce da su tu i posebno efekti, ili sta vec.
@tranzit sviramo zabavnu muziku, narodnu, rock itd, uglavnom klupska svirka, a mesto, pa negde oko 150-200 ljudi moze da stane... Znaci obavezno bas binovi, imam ponudu da uzmem neku EV miksetu(mislim da je psx 1000), neke EV kutije i neke EV bas binove... treba li jos nekih informacija |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Pa najbitnije nisi rekao!Do koliko novca se mozete istegniti bilo da ce te izajmiti ili kupiti!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Za iznajmljivanje do 30e, nemam pojma iskreno, jer gledam da tih nekoliko prvih zavrsimo samo lepo, da to lepo izadje, dok udjem u stos sta mi treba sa bendom, dok sam svirao sam, 2 ili 4 kutije EV zx300 i Dynacord PM 1000-2, i cepaj, a ovo je drugacije sad mnogo.
A vezano za kupovanje, to cemo da damo svi pare ali za nekih pola godine, po 500 e svi, nas 6, to je 3000e i uzecemo ovo: Mikseta: Presonus Studio Live 16.0.2 Pojacalo: Behringer iNuke NU6000DSP 2 x Kutija: LD Systems LDEB 122 G2 2 x Bass bin: LD Systems LDE SUB 15 G2 Stinger Ovo sve izlazi oko 2900 e |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Taj EV psx1000 sto si spominjao medju prvim postovima je ustvari pm1000.Potpuno ista mikseta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 29.03.2007
Mjesto: Beograd
Godina: 38
Downloads: 3442
Uploads: 19
Rekao HVALA: 41
Zahvalili mu 73 puta u 69 Postova
Instrumenti: Korg PA3X
Interesi: Mene me zanima, gde ima da se kupi jevtina kavurma i cvarci...
![]() |
![]()
@harepa50
Da, 6e. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Hocemo da kupimo, da imamo to svoje, da ne vucemo stalno na probe, itd...
Dodato: Kolege znaci definitivno smo odlucili da uzmemo Presonus Studio Live 16.0.2 ili 16.4.2(videcemo sta i kako), e sad mi preporucite koji dobar snagas da uzmemo, i koji par kutija, i koji par bass binova ? Gledao sam FBT kutije, i citao da su bas dobre, ae pomogajte kolege, da sredim ovo ? Promijenjeno od negovan90 (27.11.2013 u 20:57 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|