Konvertiranje sample materijala za PSR Sx70
Ja samo da javim kupio sam s770 danas. Trebalo je i pre ali nisam mogo pare da sakupim. E sad ja sam sve vreme svirao na triton le koji je maksimalno napunjen bojama i tercama a ispod fajlove vuko ili ritmove na psr 1500 koja je toliko dobro radila i jos uvek radi da se ja mislim da te dve klavijature nosim na svirke a korga ostavim, naravno ako uspem da nadjem boje, posto sam je ritmovima odmah napunio a najbolje bi bilo ako moze da se nekako kompresuje ono sa korga. a bas ako mi neko posalje harmonike, terce i ostalo necu da se ljutim, hehe. Naravno da ce svako ko se malo razume da kaze da sam indijanac jer ko jos nosi dva aranzera ali jbg mene je ta stara yamaha neverovatno dobro i dugo sluzila a ko zna mozda ima i prednosti jer dok sa jedne citam tekst na drugoj spremam novu pesmu..bude bez pauze kao mix a bolje nego dva plejera na jednoj klavijaturi..al nebitno ja reko da pitam nesto a da ne otvaram sto teme. Da li postoji program kojim bih mogao da ono sa tritona prebacim za yamahu, i da li postoji varijanta da je terca terca..za svaki ton, ili mora ono kad sviram iz D da odem u opcije pa stisnem D tercu (molsku ili dursku) i da poslao mije prijatelj boje za dx ali ne mogu ili ne umem da ih ubacim. Kad stisnem user na desnoj strani ne otvara ni jednu, mozda nije taj format i da li kma za to neko resenje?
|