|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 14.06.2007
Downloads: 868
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ljudi da li neko zna kako da prebacim midi fajl na klavijaturu korg pa50.hitno mi je
|
![]() |
![]() |
#2 |
Suludi Moderator
|
![]()
stavi disketu u klavijturu normlano sa midi fajlom onda ugasi klavijaturu pa je ponovo upali pa opet ugasi! onda molis klavijaturu jedno 5 minuta dok je ugaasena da kad je upalis da midi file bude unutra normalno na koljenima! Kod mene je uvijek upalilo!
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
sad sam bas citiao tvoje odgovore mislim da si otisao na zivcima tek sam klavijaturu dobio juce sanjao sam o njoj ali ti mi pokvari raspolozenje.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Suludi Moderator
|
![]()
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee care cestitam cestitam! Da si reko ritam pomogo bi ti! Ali midi file!? Koji ce ti to vrag brate mili! Evo ti za ritmove kako se radi! Skines neki SET npr VODENI.SET on je u ZIP ili RAR file zapakovan. Kad skines file sa neta fino ga odpakujes stavis na disketu i u pa50. Zatim ides na dugme DISK pa onda LOAD pokaze ti se to sto je na disketi onda pritiisne dugme F2 koje se nalazi ispod ekrana potvrdis sa YES i to 2 puta i cekas malo onda mozes "SVIRAT" sa ritmovovima i bojama namjestenim! A midi file! Jarane goni to! Alergican sam na to!
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
vidis da mozes ozbiljno pisati.spominjem midi zato sto trebam neke dvojke svirati a ja neznam.pa zato pitam za midi na klavijaturu.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Suludi Moderator
|
![]()
Ma jarane sve se moze kad se oci! Zagrijat stolicu i ucit sta fali! Nije muzika samo para sa lahke strane jaro! Ako volis svirat skontat ces i te kontre i dvojke i sve ostalo u ostalom evo imas na sttranici mala skola sviranja i jedna tema o dvojkama i akrodima njihovim sjedi pokusaj al mojne mi majke ti dolazi sa midi sranjem! Od mene neces sigurno saznat za midi! Znam a necu da kazem pa radi sta hos! Jebiga imo si los stard na stranici sam si kriv! Al eto zelim ti lijep provod na ovoj stranici i lijepo druzenje i sve ostalo! I kanjuj se midia!
Poz! |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg, pa50 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|