|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Zanima me da li gitara moze da ide direktno u miksetu pm600 ili treba preko nekog uredjaja i kakav zvuk daje tako direktno nakacena?
|
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Moze direktno, ali ces imati samo "clean" zvuk na koji mozes dodati eventualno efekat koji imas na mixeti. Ne koristis bar neku distorziju???
![]() |
#3 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Naravno koristio bih efekt procesor za gitaru,znaci iz gitare kabal u procesor pa iz toga u miksetu (ja se nadam da to tako moze)...U manul-u za pm600 stoji ovaj tekst:
One more note: If possible, please, do not connect E-guitars or E-basses with passive, high impedance outputs directly to one of the mixing console’s LINE inputs. The LINE inputs of the PowerMate - like the Line level inputs of mixers from other manufacturers - are meant for the connection of relatively low source impedance as they are found with electronic instruments. The reproduction of the instrument’s original sound characteristics will be unsatisfactory - unless this effect is intended. Those instruments should be connected using a special transformer or pre-amplifier with very high input impedance. Musical instruments that are equipped with an active electronic output stage (battery) can be connected without second thoughts. |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ma moze bez problema gitara -> procesor -> mixeta
![]() Nista se ne sekiraj...
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Samo ima jedna mana...Gitaru je bolje kopčati na CANON priklop nego preko običnog Jack-a...Ja znam kad je kolega Emir sviro sa mnom,i probali smo oba načina i Cannon priklop bolje i jače zvuči...Samo bez efekta distorzije gitara ne dolazi do izražaja...Isprobaj obe metode kopčanja pa ćeš da ustanoviš koja je varianta bolja za tebe...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Buraz gitaru ti je najbolje kaciti u gitarsko pojacalo pa iz njega line out u miksetu!Tek tada ces imati pravi gitarski zvuk
![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gitare, kacenje, pm600 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|