|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
moze li mi neko reci vise o ovoj klavijaturi kakava je ima li dobre farbe za narodnjake moze li se boje pravit na njemu jel splitovana za bas i konrtu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.02.2009
Mjesto: Leva obala dunava direktno iz geta
Downloads: 246
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ako mislis da radis pratnju tj kontru bolje ti je da uzmes dx 11,21 ili v50 zakon je za kontru!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Jv 35 je nekada bila opasna sprava,a sada pored ove tehnologije je jako zastarela ali moze da se namesti da odradi posao,ako je moglo onda moze i sada,a bas mu je solidan,kontre tipicne Rolandovske,ako ti treba samo za pratnju onda nikako,ail ako i za solo onda uzmi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nishki
|
![]()
Ako neko svira Bas i Kontru.....to ne znaci da svira samo stil Goran Gorila.....i tako to...
Svakom klavijaturom mozes da sviras bas i kontru koja ima SPLIT funkciju...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 19.02.2009
Mjesto: Leva obala dunava direktno iz geta
Downloads: 246
Uploads: 2
Rekao HVALA: 4
![]() |
![]()
Milance nisam mislio da ce decko da svira pratnju za ciganske dvojke samo sam mu predlozio sta mu bilo najbolje da kupi ujedno sa navedenim klavijaturama moze i da solira!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nishki
|
![]()
Moze i na JV35 da solira.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.08.2008
Downloads: 36
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
![]() |
![]()
Pozdrav kolegama!Kupio sam ovaj sint i interesuje me sta moze sa njim da se uradi u vidu narodne muzike?Mene najvise interesuje bas,moze li se prebacivati boje sa nekih drugih serija Rolanda?Koji program treba za ubacivanje boja preko kompa itd...?Izvinjavam se administratorima ako sam ponovio ovu temu!!Unapred hvala
Promijenjeno od Vule (29.09.2009 u 12:52 sati) Razlog: teme spojene |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|