|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.05.2007
Downloads: 305
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
imam neke ritmove i sad hteo bih kad drzim u levoj ruci recimo C dur da se cuje G dur kako to da izvedem imam korga pa50? da se ne petljam oko transpozera pa kad predjem na drugi ritam da svira iz neke druge intonacije
![]() mislio sam na to da kad kliknem na ritam i drzim c dur da on automstski sivra iz druge intonacije ne znam da li me je neko razumeo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa druze Transpozer sluzi za to.... Drugacije ne mozzz ,ja mislim!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Godfather
|
![]()
Ne znam za korg, ali znam da na yamahi moze.
Naime, na yamahi, kad se pravi ritam i kad se odsvira kanal, moze da se definishe u kom je tonalitetu odsviran kanal, ako vec nije u C duru koji je podrazumevan ako se ne definishe drukchije. Moguce je sve kanale u ritmu odsvirati u G, a to ne naglasiti. U tom sluchaju ce kada svirash iz C zvuchati kao da je iz G, i sve se transponuje tako... +2, ako svirash iz C ce biti A...
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
To moze i na Rolandu .... verovatno ima to i KORG. Neka se javi neki Korgovac.
Oooo Vaxter ....2000 postova ! Castis |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Heh, da...
Da vam dam svima super admin, kao za prvi april... ![]() Msm, trebalo bi da moze tako i na Korgu... Ako se secam dobro, tako se i na njima prave ritmovi... Davno sam chukao ritmove za korg... ![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
moze kolega i to evo ovako : uzmes taj ritam koji hoces stisnes C dur,sa transpozerom namestis da iz Cdura ide Gdur,zatim pritisnes dugme WRITE DISC IN USE,na ekranu izaberes (mislim da je poslednji), CURENT STYLE, i dva puta YES i to ti je to. i onda ces svaki put kad pozoves taj ritam hvatanjem Cdura da se cuje G,a sa promenom ritma sve se vraca na normalu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
moze |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|