|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Ovu ruznu naviku imam jos od kada sam bio mali. Ima li neko ideju kako da prestanem?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Imas neku bezbojnu tekucinu, kao zenski lak za nokte..navodno te brzo otjera od te navike..skoro svaka drogerija je posjeduje..
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Ima li u apoteci? Kako mogu da nabavim? Majke mi, pokusavao sam da prestanem, ali se zaboravim i opet veceram.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
ne znam..ja to slucajno vidio u drogeriji nekoj, cura mi tamo radila i pitam zasta je to..kaze za taj problem i da ljudi dosta kupuju..Ako imas negde blizu Dm drogerije ili slicno naci ces sigurno, ali probaj i u apoteci..
![]() |
#5 |
Belaj boy
|
![]()
Na bocici pise 'Stop'n grow'.(stops nail biting).To je to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kao kod kuće
|
![]()
Evo da se pohvalim,ja sam do 23g isto grickao,a odvikao sam se tako sto sam kupio malu grickalicu za nokte i okacio na privezak pored kljuceva i to je to.Snaga uma
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Uzmi žlicu Čili paprike u prahu i 3 režnja bijelog luka (češnjaka). Češnjak razdobi i s paprikom potopi u ljutu rakiju.
Pusti da odstoji tako jedno 2-3 večeri. Potom umoči prste u novonastalu tekučinu i nemoj da pereš ruke. Pazi da nemaš zanoktice ili kakove ranice na prstima jer češ prosvirat gitaru i plakat od bolova ![]() Nije provokacija, ali garantiram ti da nakon što se jednom zahebeš (zagrickaš takove prste i spališ pošteno jezik) nikad više nečeš stavit prst blizu usta. Isto tako možeš pomoć i sa naftom ili nečim sličnim smrdljivim što diže želudac. Vjeruj mi da češ držat prste podalje od usta.
![]() |
#8 |
Nishki
|
![]()
@Kreso
Moze tu jos mnogo toga da se namaze na ruke...... ![]() @EmirTotic Mozes da vezbas stalno,tako ce ti ruke biti zauzete...... ![]() Malo smo se nasalili,ali ti uzmo ono iz apoteke i valjda ces da prestanes to da radis!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Godfather
|
![]()
Ljudi, probao ja sva ta sranja...
I ne vredi... Kreshin recept mi je chak i bio lep, pa ga sad povremeno koristim kao dodatak jelima... ![]() Ovo iz apoteke... Jbg, operesh ruke i nishta... Tako da... Dok se sam ne naterash da prekinesh ne vredi nishta. Jedino ti ove stvari mogu biti kao podsetnik, ali morash sam da ga prelomish. Isto kao da ostavljash cigare... Ali, isto istacko!
![]() |
#10 |
Nishki
|
![]()
@Vaxter
Mozda nisi probao sva............ ![]() U svakom slucaju treba to u glavi da se sredi......... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|