|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Evo upravo gledam na Super TV, naseg kolegu sa foruma Belju_SO.
Dajte neke svoje utiske...Bez ljutnje ali ovo meni zvuci kao s'brda s'dola... Pozz
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Gledam i ja,mislim da ne treba otvarati ovakve teme i komentarisati,svako svira i peva kako zna,neko je bolji neko losiji,a pogotovo sto je Belja ovde clan,drugo je kad stavi demo pa se onda daju komentari.Druga stvar,tonci u studiju ne znaju svoj posao pa mnogi dobri bendovi zvuce lose,zato i ne idem vise u tu emisiju.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Nisam imao nameru da omalovazavam kolegu...Ako se kolega bude slucajno naljutio, ili ako moderatori misle da ova tema nije prikladna, neka je brisu. Sve u svemu, uspeh je pojaviti se na TV, treba imati m*da za to.
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 07.11.2008
Mjesto: skopje mkd
Downloads: 58
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 2 Postova
Instrumenti: harmonika,sajzeri
Interesi: live performans
![]() |
![]()
pozdrav do kolegu Belju-druze nemoj da brines -svirka kada izlazis na tv ,mora da bude savrsena-ako nisi siguran bolje odustani jer ima mnogo faktora koji mogu da za..bu stvar- pozdrav na hrabrosti!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Skoricnik, stvarno ti nije štos .... "zbrda - zdola" kažeš ti.... Izvinuo si se, pa neću sad da dramim, ali stvarno obrati pažnju sledeći put šta pišeš.
A Svrakan je skroz u pravu što se tiče tona na TV emisijama. Ja sam u svoje vreme par puta svirao na TV i svaki put sam se morao gadno svađati sa toncima... Ne kontam kako može da se tako pogreši kad dobiju signal direkt iz miksete?? ... Ni ja više neću ići na TV, to sam rešio još davno ... Nije što treba ići badava svirati, nije mi to niti teško niti problem, ali je strašno maltretiranje...
#6 |
Moderator
|
![]()
OK, kolege, izvinjavam se...Moze ovde jedan delete?
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|