|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Moze li se usporavati i ubrzavati tempo na ritmovima kod Rolanda GW-7 i kako(ako moze)?Pokusavam ali nemogu da otkrijem...Pomozite ako znate!Hvala unapred...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Pritisneš dugme TAP TEMPO i vrtiš dial(točkić),kao kod GW 8,pretpostavljam.Nadam se da sam ti pomogao.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
Takav taster ne postoji na njoj(Tap Tempo)!
Zna li neko foru za menjanje tempa?Nisu valjda brzine na ritmovima nepromenljive!?Pomozite! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kako ne postoji imas tipku tap tempo pored volume tockica
pozz
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
To je klavijatura od mog druga,nije moja.Ne secam se da sam video taj taster,ali cu da proverim cim odem do njega.Ako si ti video da ga ima onda je to to!Hvala ti druze na odgovoru!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Em si otvorio temu na pogrešnom mestu,em ne znaš zašto si je otvorio...c,c,c,c...još za malo da ubediš kolegu da dugme Tap Tempo ne postoji na klavijaturi...
Sledeći put odvoj malo vremena da pročitaš http://www.yu-midi.com/forum/faq.php Pozzz Promijenjeno od Vule (26.03.2009 u 17:05 sati) |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
|
![]()
Mislim da je mesto sasvim uredu,jer je ta klavijatura i aranzer na neki nacin...
Znam 100% zasto sam otvorio temu... Nikoga ne ubedjujem da ne postoji,samo trazim odgovor od onih koji imaju tu klavijaturu da potvrde da postoji fora za tempo,jer kao sto rekoh to je klav. od mog druga i nije sada kod mene da bih to proverio na licu mesta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
@ Bocko
ta klavijatura i jeste aranžer a ja sam temu pomerio gde joj je mesto,nemoj da brineš... ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Sve je u redu kolega!Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |