|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kolege ko ima hitno akorde od ove pesme od knez
#2 |
Banovan!
|
![]()
Evo da pokusam ja prvi put pa ako nevalja nek neko ispravi...
Inace prvi put cujem ovu pesmu,negde sam ranije cuo refren i to je sve... Am....................G.............Am Ako ikad zaplaces i za mene zaplaci G................F....G....Am da i meni se sve naoblaci Am...............Dm.....Am..........G.....Am kad se Bogu pomolis i za mene klekni ti G............F.....G........Am da i meni Bog grijehe oprosti Refren Dm.......................... Kad nekog ludo zavolis G..........Am i sve ti potone Dm............................ pronadji samo jedan most Dm....Am...G....Am i......skoci za mene G.......F....G....Am i......skoci za mene (2 put) To nije u originalnom tonalitetu(original je Emol) Mozda ima gresaka to je iz glave...Pozdrav Dodato: Dm......................... I kad bi vene presjekla Am......G...Am bol kad te pokrene Dm...................... presjeci ih i za mene Am..........Dm............F.....G...Am da samo jednom ja otkrijem ljubav Promijenjeno od siemensserbia87 (20.08.2009 u 00:40 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Orginal je iz c mol imas c mol, b, gis, ...ima neki akord sto ne mi stima u refrenu dal je to Es neznam onako na pamet pricam ali je iz c mol to 100% apsolutni sluhista
![]() ![]()
#4 |
Banovan!
|
![]()
Vidi pazi stvarno sad sam probao Cmol 100%...u pravu si kolega..pozzz
|
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Ne znam pjesmu po nazivu,mozda sam je slusao.
Ne zelim da ulazim u to da li je postavljena harmonija tacna,samo bih preporucio da se ne pise iz glave ili po sjecanju. Na taj nacin se uvijek,vjerovatno preskoci nesto....to ja onako kao savjet. ![]() Pozdrav, |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
|
![]()
U pravu si...pozzz
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
|