|
|
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Da li neko ima iskustvo sa ritmovima koji su kompletno slozeni od lupova,od svih varijacija do prelaza unutar jednog ritma?Osim sto vjerovatno zauzimaju mnogo memorije,kako se ponasaju prilikom promjene tempa i da li se isplati uopste to uvlaciti u klavijaturu.
Ako je neko koristi ovaj vid ritmova,molim odgovor!Hvala unaprijed! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
I mene bas to mnogo interesuje!
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
|
![]()
Sve zavisi ko sta trazi od sounda,neko ko radi samo svadbe i to one ceparoske gde nema zabavnjaka to dobro radi,ali vec za nekog ko je svestraniji pravi problem zbog ostalih namenskih ritmova.Kad sviras na loopovan ritam i posle lupam treba da odsviras neki zbavnjak i to namenski sound se toliko menja da nema smisla,ali to je samo moje subjektivno misljenje.Posle Zijinog seta sad rade i drugi setove na taj fazon i usavrsavaju loopove u smislu produkcije,tako da u bliskoj buducnosti ce biti vecina setova tako odradjeno.Odrade oni i drum kit u useru od istih udarca bubnja sa kojeg je pravljen loop ali to ne zvuci tako ni blizu kao loopovan.Sve u svemu lose ne moze da bude,samo je stvar ko sta hoce od sounda i sta svira,najgore je sto vecina ljudi vise ni ne veruju da se svira nego da se pusta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Svrakane imas li ti neki loopovan ritam da nam usnimis nesto malo da cujemo.Molio bih te.cuo sam da taj doticni set se ne slaze sa ostalim namjenskim ritmovima
![]() |
#5 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nemam ja samo loopove koristim na perkusijama,na youtubu imate demosa koliko hocete pa poslusajte,a i jedan momak je ovde u demo sekciji svirao demo na ****.set samo ne znam sad gde je,potrazite malo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
A da li dolazi do izoblicavanja lupova prilikom promjene tempa?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne dolazi ako je sve uklopljeno i odradjeno kako treba. Da li mislis sam da odradis takav ritam ili cisto pitas informativno?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne,nego imam u planu nabaviti set gdje su svi ritmovi lupovani pa sam malo skeptican.Zato pitam kolege koji to vec koriste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Izvini ako zelim previse da znam, da nije u pitanju ****.set ili ludorija. Iz pouzdanih izvora znam da su oba seta sto se toga tice ok, lupovi odlicno rade, znaci fill in, intro, break sve to radi bez problema
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Vredan član društva
|
![]()
Ili **** set ili imam u ponudi set od momka koji ga je navodno radio a iz Krusevca je a ne znam kako se set zove.Demo snimci solidno zvuce ali ono sto mene interesuje je sound na razglasu.Bez toga nista od nabavke!
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
Favoriti |
|
|