|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.05.2009
Downloads: 235
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
pozz
moze li neko da mi kaze koji program da koristim kako bih dobio eho na mikrofonu dok pevam...koristio sam guitar fx box ali nije bila puna verzija. ima li takvih programa,i gde mogu da ih skinem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Belaj boy
|
![]()
Pa jos da si rekao koju mixetu imas neko bi ti mozda i odgovorio ali ovako.....malo je....!?Kojom muzikom se bavis,sta pevas?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Verovatno je mislio na virtualu
![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ma da mislio sam dok pevam karaoke....neki kompijuterski software
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ciao cvijo ...
bilo bi interesantno da znamo kako si prikljucio mikro na kompu? jel direktno u ulaz od kompe il koristis neku eksternu karticu? ![]() pozdrav Dodato: eto taman sam ubacio jedan mali program u downsekciju koji je slican cubase sta se tice nekih funkcija. naravno moze audio i midi da se snima a takodje mogu se i VSTí koristiti. kome se njegovi VST´i plugins ne svidjaju moze da skine dosta sa neta free i da koristi s ovim programom. program je MULAB 2.6.4 i totalno je free ![]() Promijenjeno od grandia (14.09.2009 u 13:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ukljucio sam direktno u komp.....hteo bih da dobijem eho u real time
znaci uzivo dok pevam. (karaoke) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja ovako shvatim, da prikljucis mikrofon direktno u kompjuteru i preku program da se cuje ne zvucnicima eho znaci izaberes hall +echo i sl ima neki takav program?pozzz
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
|
![]()
Skini sa neta free VST Plugin poput:Free Delay ili Dynamic fft Delay i koristi ih stand alone.E sad kakav ce biti kvalitet eha(real time) zavisi od kvalitet zvucne kartice,tj latence.
Pozz
![]() |
#9 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
ok skinuo sam Free Delay ali mi izbaci ikonucu u nekom formatu koji ne umem da otvorim... da li to trebam negde mozda da kopiram ili sta vec.
nisam nikad radio sa ovim moze li neko da mi objasni? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veliki prijatelj foruma
Registrovan/a dana: 05.03.2009
Mjesto: BEC, Kucevo
Godina: 52
Downloads: 230
Uploads: 24
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 60 puta u 56 Postova
Instrumenti: S910, MU50, W7, JV1010
Interesi: muzika, pc-igrice
![]() |
![]()
ciao cvijo
malo pre sam stavio na download jedan VST HOST FREE i jedan DELAY VST FREE. kad budu fajlovi slobodni za download onda skidaj oba programa. prvo instaliras MINIHOST a posle u istom folderu gde si ispakovao MINIHOST ubacis taj KRDelay ... startuj MINIHOST i nasteluj mu ASIO funkcije sa karticom koju ti koristis. u VST izaberes taj KR Delay. Nazalost je taj delay prazan, to znaci ti sam moras na nastelujes kako se tebi svidja i to snimas na slobodno mesto. imas mesto za vise patcheva ... ja sam testovao program na VISTU i funkcionise bez problema. cak sam i VSC (virtual sound canvas) ubacio kao VST instrument i nema problema ni latencije ... ![]() naravno je download za sve kolege koje su zainteresovani. a stvarno nije losa stvar jel cubase nije potreban. probajte i recite mi sta vi mislite o tim programima. pogrami bi trebali da se nadju u folder: download / programi pozdrav Dodato: http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=5102 link za download ![]() Promijenjeno od grandia (15.09.2009 u 08:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|