Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 19.10.2009, 18:02   #1
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard Program za setove za TR i LE?

Pozzz svima na forumu...Skinuo sam par kompletnih setova za TR i LE-a sa foruma...E sad ja nemam ni TR ni LE,pa me zanima postoji li neki program pomocu koga mogu da pregledam taj set,i vidim koji su efekti korisceni na klavijaturi za svaku boju,koje su dve boje izmesane i tako to...Koristim vSempler za semplove,i iskonvertujem ja te semplove sa tog seta za vSempler i lepo rade,ali ne znam bas koje boje tacno da mesam da bih dobio neku kvalitetnu,pa mi treba neki ovakav softver,pomocu koga bih imao uvid u celokupan jedan TR-ov set(efekti,koje se boje koriste,koja oktava za svaku boje i tako to)...I zanima me ima li na forumu negde da se skinu ROM(fabricke)boje za TR ili LE,ili da je neko to semplovao pa postavio?I naravno opet koji program za te boje ako ga ima uopste?Hvala unapred i pozz za sve
Milan$ je offline   Reply With Quote
Star 19.10.2009, 18:13   #2
mimiki
Stvarno kod kuće

mimiki's Avatar

Registrovan/a dana: 04.10.2007
Mjesto: Batajnica
Downloads: 1565
Uploads: 11
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 79 puta u 74 Postova
Instrumenti: CharlesLakOB
Interesi: CharlesLakOB
mimiki befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
mimiki pošalji poruku preko AIM messengera mimiki pošalji poruku preko MSN messengera mimiki pošalji poruku preko Yahoo! messengera mimiki pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

LeLibby imas ga na download-u http://www.yu-midi.com/forum/downloa...o=file&id=2658
Star 19.10.2009, 18:20   #3
Milan$
Stvarno kod kuće

Milan$'s Avatar

Registrovan/a dana: 02.04.2009
Downloads: 6415
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 89 puta u 83 Postova
Instrumenti: Pa5x
Milan$ befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Milan$ pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Hvala druze,skinuo sam ga,probacu,pa javljam...Pozz
Dodato:
Druze a kako da znam koje od ovih boja u programu sto se vide,su ROM,a koje semplovi?I znas li ima li negde na netu tih ROM TR-ovih boja da se skine?Pozz
Dodato:
Ljudi,sve sam nasao i sredio...samo jos da mi objasnite kako u ovom programu LeLibby da razlikujem da li je neka boja u ''Programs'' napravljena od ROM boje ili od sempla?tj ja vidim kad je napravljena od rom boje,ali ne vidim gde pise kad je napravljena od sempla,gde pise od kog sempla je napravljena?

Promijenjeno od Milan$ (20.10.2009 u 02:04 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
Milan$ je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 07:52

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije