|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Moze li neko da mi objasni kako da napravim Custom List na Korgu Pa800
Bas sam sve pretrazio gledajuci da li ima nesto pisano na ovu temu i nisam nasao, izvinjavam se ako je vec neko pisao o ovome ali ja nisam nista nasao. Hvala svima u napred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
To se radi tako sto pustis songbook pa odaberes Custom list pa onda otvoris scroll menu i odaberes "Enable list edit", da bude stiklirano. Onda odaberes List edit i tu imas opciju New list! Onda vrati se u book gde ti se nalaze pesme i sve koje hoces da ih ima u listu stisni im add to list onda opet ides u List edit i Write!
To je to! Pozdrav! |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | Niikkola (22.10.2009) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Care najbolja solucija i nabrža,najjjednostavnija,itd....
Skineš Korgov SongBook Editor kojeg možeš naći na ovom linku: http://korgpa.com/pa_root/en/product...0_soft.html?en Instaliraš ga i imaš SVA upustva kako se sa njim radi...Poslije samo to prebaciš na PA800 preko USB kabla i imaš mir...Ja sam nekad s tim radio al mi dojadilo pa par pjesama odradim s istim ritmom i imam mir...Ovo ti je najbolja solucija,nabavi samo Usb A-B kabal ako ga nemaš,priklopiš sinth,prepoznaš ga u programu,obrišeš originalne Song-ove napraviš nove,i to je to...Eto nadam se da sam ti šta pomogo,Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala na odgovorima, Alix znam ja to, samo me zanimalo ovo u vezi Custum List-e hvala u svakom slucaju!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|