|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Neznam gde bi postavio ovu temu moderatori stavite je gde joj je mesto.
Dakle moj problem je sledeci imam Pa800 i otisli su mi neki tasteri na njoj. Posto u Sloveniji nemamo vise ovlastenog zastupnika i uvoznika za KORG nema na prodaji ni klaviatura a ni rezervnih djelova (osim starih zaliha). Ja sam kontaktirao BIH, SRB i nigde jih nemaju isto tako jednu Njemacku muzicku trgovinu (da je ne reklamiram) oni imaju tastere ali ne salju putem poste osim po Njemackoj. Zamolio bi kolege iz Njemacke ili Austrije koji bi mi mogli pomoci oko narucbe i kupovine. Znaci posten sam i ozbiljan momak. znaci ko bi mi mogo pomoci neka se mi javi putem PP
KORG Pa3X76, Pa800 & TRITON Extreme Promijenjeno od Sejox (24.11.2009 u 17:43 sati) Razlog: Prebaceno iz cekaonice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: Pozarevac
Godina: 51
Downloads: 981
Uploads: 1
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Harmonika ,Pa3x ,Le...
Interesi: Arheologija,Stari novac
![]() |
![]()
Cao Milane,
procitao sam tvoj post,samo trenutno nisam u mogucnosti da ti pomognem jer tek sam preko vikenda ponovo kuci,ako se do tada ne snadjes javi se nema frke...koliko znam od mene si kupio karticu za pa 80...nemas frke za narudzbu javi u kojoj trgovini si video ja se nalazim u Nemackoj...pozdrav Zoran.... Promijenjeno od dallape (24.11.2009 u 17:44 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Zoki brate fala ti puno ti makar znas ko sam ja i imao si uspesan poso samnom
Dodato: poslao sam ti PP poozz
KORG Pa3X76, Pa800 & TRITON Extreme Promijenjeno od milan_lekic (24.11.2009 u 18:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|