|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
pozz,mucim se ceo dan da ubacim svoje samplove,sad me interesuje imam kmp i ksf fajlove od tij samplova kako da odradim da mi mogo da ubacim to sve na flash karticu kad uvezem kmp dobijem gresku working file nod found.Hvala svima na pomoc
PS.dali mogu i wave fajlove da ubacim ili moram da ih konvertujem.hvala i za to |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
malo razumljivije kazi sta te muci u kojem koraku
jesi napravio PCG fajl?
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
nisam pravio pcg jer samo imam kmp iz uz to imam ksf fajlova ili ako mozes da mi kazes korak po korak kako da odradim ovo.bilo bi super
jer kad upisem kmp dobijem gresku wornkg file nod found |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
poslo sam ti privatnu poruku
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Kolega...bilo bi zgodno da si to objašnjenje postavio i ovdje...tako da se danas-sutra neduplira tema
![]()
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
ovo sto mi poslo je ok,ali opet nemam unutra kako da odradim ovo sto ja imam jer ja samo imam kmp i ksf a kako da ubacim ksf jer kako vidim da nema ta opcija na pa80 da se uveze ima samo pcg,kmp i nista vise.hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
Kmp - je samo mapa kada ucitavas semplove, da zna od kojeg do kojeg tona je koji sempl, a semplovi stoje u istoimenom folderu najcesce, recimo ako imas saksofon.kmp, trebao bi tu negdje da ima i folder koji se zove saksofon, u folderu su kfs fajlovi, a u njima su semplovi... kada hoces ucitati moras staviti na disketu i saksofon. kmp i folder sa istim imenom pokraj njega, i onda ucitavas kmp, i to bi trebalo da bude to...
a ako je samo jedan kfs, ili vise njih, a nemas kmp od istoga, moras u awawe da napravis mapu za sempl, pa onda spremis i ucitavas kao sto sam gore naveo, a ako je jedan kfs, mozes ga ucitati sa Load sample, pa ga nadjes... Promijenjeno od gogspa80 (20.10.2009 u 00:11 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
E sad jos nesto ja nemam samplove imam samo ksf fajlova znaci da moram da uraidm mapu samplova kako je pravilam postupak sa awavestudio onda da nebi pogresio opet.hvala ti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Na ovoj temi ima opisano kako se ubacuju .kmp fajlovi u Korg PA80.
Samo treba pazljivo procitati,post broj 8 od nick @medino. Link: http://www.yu-midi.com/forum/showthr...vanje+semplova Pozdrav, Promijenjeno od Sejox (20.10.2009 u 14:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Kada kliknem na link koji je kolega Sejo postavio salje me na pocetnu stranu novog sajta...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|