|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
ovako kolege jedan brzi odgovor hocu na moj set da dodam neke boje primer tri harmonike sa terce iz G A..primer...Sta da preuzmem iz drugog seta da bi radili kod mene znaci kopiram boju pa onda iz user i onda treban nesta da se uradi u global ?! to mi nije jasno ko moze da mi pomogne pozz
Bidi ![]() Promijenjeno od Sejox (16.11.2009 u 18:39 sati) Razlog: Pomjereno iz cekaonice. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Hmmm ako su to terce napravene u performance ucitas od usera soodvetne boje i od performance ucitastaj performans u koji je terca.
Ako je u userDK trebas ucitati je iz userDK. Trebao si napisati kakva je to terca, kako je uradzena. Global ne trebas nista pipati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
pa evo prime nasao sam neke terce ovde u download pa hocu nekako da cujem kako rade na korg imao sam yamahu to je islo preku midi kabel ali sad necu tako hocu neku harmoniku sa uradjena terca i kako da ja postavim ako imas nesta daj pomagaj nekako
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Druze ima terce koje se rade u performance tako sto ima boje na upper 1 2 i 3 i u ensemble je namestena terca za da ti funkcionise ucitas boje koje su upotrebene u Upper 1 2 i 3 i ucitas taj performance (ensemble mora biti ukljuceno)
One u userDK rade tako sto primer na Upper1 se nalazi boja koja svira prv glas a na Upper2 terca iz UserDK (ucitas is tog seta sa UserDK tercu) Ima i terce na oscilatore koje se nalaze samo u jedna boja (samo nisam siguran dali to ima u pa80) Ako treba podetaljna pomos imas moji MSN na moji profil. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|