|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2010
Downloads: 480
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ako moze bio bih zahvalan:
I strofa: Ja nocas vino pijem za njen pocetak novi Ja nocas vino pijem pijte samnom drugovi Jos ovu noc za njene oci Jos ovu noc za njeno lice Hej sviracu stimaj zice Nek sa peva pesma stara Bila mi je kao vino Bila mi je ko gitara II strofa: Ja nocas vino pijem za njeno bolje sutra Ja nocas dizem casu pijte samnom sve do jutra Jos ovu noc za njene oci Jos ovu noc za njeno lice Hej sviracu stimaj zice Nek sa peva pesma stara Bila mi je kao vino Bila mi je ko gitara III strofa: Ja nocas vino pijem za njenu ljubav drugu Ja nocas dizem casu podelite samnom tugu Jos ovu noc za njene oci Jos ovu noc za njeno lice Hej sviracu stimaj zice Nek sa peva pesma stara Bila mi je kao vino Bila mi je ko gitara |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.01.2011
Downloads: 3438
Uploads: 30
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 23 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
Amol E Amol
Ja nocas vino pijem za njen pocetak novi Amol E f,e7A Ja nocas vino pijem pijte samnom drugovi Dmol e7 Amol Jos ovu noc za njene oci Amol H7 Jos ovu noc za njeno lice E7 Amol Hej sviracu stimaj zice Dmol Nek sa peva pesma stara Amol Bila mi je kao vino E7 Amol Bila mi je ko gitara |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Am----------------E-------------F--G-Am
ja nocas vino pijem pijte sa mnom drugovi |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
@casi
Ubuduce kad postavljas akorde,postavljaj iz original tonaliteta,i kad ispisujes akorde iznad teksta,radi to sa crticama kao sto si mogao da vidis iz X slucajeva kako se radi. Akordi od ove pesme nisu dobri...imas posebnu rubriku "privatni akordi"i tu im je mesto,i nemoj da ispisujes iz glave i napamet.To je za dobrobit svih onih koji traze akorde a vecina su pocetnici. ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Saban Saulic - Samo za nju (Cm)® Cm------------------- Ja nocas vino pijem G7----------------Cm-- za njen pocetak novi Cm------------------- Ja nocas vino pijem G---------------As-B-Cm- pijte samnom drugovi ref: Fm------------------------- Jos ovu noc za njene oci Cm------------------------- Jos ovu noc za njeno lice G----------------G7-Cm- Hej sviracu stimaj zice Fm-------------------------- Nek sa peva pesma stara Cm------------------ Bila mi je kao vino G-------------------- Bila mi je ko gitara
Favoriti |
|
|