|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.09.2007
Mjesto: stuttgart
Downloads: 2040
Uploads: 32
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 6 puta u 6 Postova
Instrumenti: korg pa 900
![]() |
![]()
drage kolege po moim zivotnim informacijama pre nekoliko meseci il godinu dana sam cuo da je Nino nikola resic umro da mu bude laka crna zemlja ja sam ga rado slusao i naravno zao mi je al sad na jednoj stranici nebi reklamiram gde naisao sam na promo materijal od nine nikole resica pa se pitam sta je istina zna li neko sta o ovome glas na promo materijalu je ninin hvala svima
Kada postavljate novu temu,dajte istoj sto konkretniji naslov,koji ima smisla. Promijenjeno od Sejox (15.11.2009 u 19:11 sati) Razlog: Tema pomjerena;Promijenjen naslov teme |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Druze daj temi normalan naziv da znaju ljudi o cemu se radi!Pozdrav svima ne govori nista o temi!!!!
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Koliko sam ja informisan,a to sam negdje i prije par mjeseci citao, u pripremi je bila,kompilacija sa starim pjesmama preminulog Nine Resica.
Jedan Ninin prijatelj ili saradnik(ime sam zaboravio),koji inace ima svoj studio,odlucio je da,kako on kaze,spasi od zaborava najbolje pjesme koje je za zivota ovaj pjevac otpjevao. Ne znam da li je u planu bila i eventualno neka pjesma koja nije ranije snimljena. E sada da li tu ima sta komercijalnog,ili se cisto radi o prijateljskom gestu,nisam siguran. To bi bilo to,u najkracem,koliko ja znam.Ne znam ko je trebao biti izdavac. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Belaj boy
|
![]()
Bar je Ninove pesme lako naci.Nije on snimio mnogo albuma i sve se moze naci preko interneta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|