|
|
Studijski Hardware Zvucne karte, Efekti, Analogne mixete, Digitalne mixete, Digitalni snimaci, Midi interface, Transport interface, Audio interface, Kompjuterske konfiguracije |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
e ovako, greškom sam iz aktivne miksete u izlaz za zvučnik (100w 4ohm) povezao na komp. znači s jedne strane 6.3 s druge 3.5 uključio u line in (plava). signal je bio dostupan nekih 10s nakon toga mi je audio menager realtek počeo divljati i izbacivati nekakve balončiće itd.. uglavnom nakon toga sam isključio line ini probao zvučnike i signal je skroz slab i čuje se pucketanje. a mic i line in ne reagiraju.
![]() |
#2 |
KRVAVI
|
![]()
Sprzio si je samo tako!
![]() Jel zvucna na ploci ili externa?
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Spaljena. I ja sam moju sprzio. Ali samo za snimanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 15.09.2008
Mjesto: Mostar- Čitluk
Downloads: 190
Uploads: 9
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
na ploci, inace realtek hd, moja je izgleda citava gotova samo sam eto potvrdio moje sumnje.
meni je sasvim solidno odrađivala posao, dosla je uz komp. pa tako ni ne znam cjenu nje. moze neko preporucit neku u rangu ove i cjene napisat. hvala!
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Zar se moze integrisana zvucna kartica mijenjati na ploci....?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Godfather
|
![]()
Bratunche, dobro nisi ceo komp spalio...
![]() Moze da se zameni, a moze da se samo doda druga pci... ![]() Inache, ima servisa koji poprilichno uspeshno repariraju ploche. Meni je jedan sredio starog abita, kome je crkao udma kontroler, za 10 eura. Mislim da je josh ispravna. Nisam taj komp palio neko vreme...
![]() |
#8 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
Znam za opciju kupovine druge zvucne kartice i njeno ubacivanje u
neki d PCI slotova. Ali nisam znao da se neko bavi zamjenom integrisanih komponenti na maticnoj ploci. Dobro mi je za informaciju,ako nekad zatreba,da se i ja raspitam ko to kod nas radi.....moguce da i kod mene ima takvih servisa,samo nisam imao potrebe nikad, pa zato,.... Sad sve zavisi,da li momak zeli da prodje jeftinije (repariranje) ili skuplje(PCI zvucna karta). Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 10.07.2009
Mjesto: BiH
Godina: 37
Downloads: 1138
Uploads: 13
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 33 puta u 32 Postova
Instrumenti: PA2Xpro,KORG TR,A.Git,el.Gitara,bass...
Interesi: Audio design,kompjuteri i elektronika
![]() |
![]()
Ma nema potrebe da pravi,kupi karticu za 10e i cao
![]()
![]() |
#10 |
Godfather
|
![]()
@Sejox
Ima ih na sve strane. Iole bolji elektronichar, koji ima zivaca i prati nove tehnologije, to moze da radi. Isplativo je reparirati, za obe strane, pogotovo za neki redak ili josh bitnije skup hardveraj. Imao sam neku Iwill plochu pre par godina, koja je vrtela dva xeona sa 2 giga rambasa. Koshtala je 700$, plocha. Pootpadali i pocrkavali neki kondenzatori i tranzistori, i ko zna shta josh, usled strujnog udara. Grom negde u blizini, verovatno. UPS se istopio... Elem, reparacija je bila 30 eura. Kako on reche, delovi su 10, ruke 20. On je na njoj radio nekih sat vremena. On zadovoljan, malo je ljudi sa satnicom od 20e, ja prezadovoljan. ![]() Pitao choveka i kaze da ima posla non-stop! Kao shto rekoh, isplativo na obe strane...
![]() |
Favoriti |
|
|