|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav Momci...da li je neko imao problem sa EXIT tipkom (onom pored MENU tipke) naime kada stisnem ne prebacuje odmah, i treba da se jace stisne sto mi u toku svirke stvara problem...da li vi nju isto cesto koristite, i da li zna neko nekakav drugi nacin..da li moze ta exit funkcija da se assign na neku drugu tipku,,,,pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Hoce to da se desava na PA800. Definise se kao kvar tastera, al' ima jedna cudna stvar. Jedno vreme meni nije radio Intro2 kako treba, sada radi normalno skroz. Isto kao i Var2 dugme. Konfuzno...
Pozdrav
Sledeći član vam se zahvalio skoricnik za ovaj koristan post: | Dule007 (30.12.2009) |
![]() |
#3 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Kod meni fill 1 dugme malo zeza, megjutim pre nedelju dana zezalo me malo vise sada kao da se opametilo!
I ja sam pretpostavio da se necistoca, prasina, dzubre zbira na kontaktu a sa pritiskanjem na dugme se razbija i raznosi ta necistoca pa kontakt dodze pri sebi i pocne da funkcionise. To je moje jedino razumno objasnenje ![]() Probaj ocistiti dugme, otvori klavijaturu i ocisti, duvni u njega, probaj nekako da ga ocistis. A u slucaju ako je tehnicki otkazalo mora da se menja |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | Dule007 (30.12.2009) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 12.12.2009
Mjesto: Sarajevo
Downloads: 44
Uploads: 2
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg pa50
Interesi: Svirka i samo svirka
![]() |
![]() ![]() Promijenjeno od moke (30.12.2009 u 00:15 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio moke za ovaj koristan post: | Dule007 (30.12.2009) |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 02.08.2009
Downloads: 501
Uploads: 0
Rekao HVALA: 96
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
Hvala momci...nisam nikada do sada otvarao klavijaturu...jel komplicirano da se to uradi, da se ocisti to dugme...grrrrrrrrr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa jedino sto ima mnogo srafova a unutra, kad sam otvorio moj pa500 ocekivao sam vise delova nakako mi je izgledao prazan. Dugmice nisam bas pogledao zato sto sam opravljao bender ali sve na svemu nije mnogo komplikovano. Pamti samo srafove koje od gde si odvrtio. Prebaraj i po temu "servis klavijatura - uradi sam" mozda ces naci slike od pa800 otvorenog!
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ace za ovaj koristan post: | Dule007 (30.12.2009) |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 27.03.2005
Downloads: 1265
Uploads: 15
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
a mozes i da ugasis DISPLAY HOLD i onda neces cesto koristiti EXIT...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Ma samo ga izduvaj ovako preko, bez otvaranja... I meni se to jednom desilo i tako sam resio...
Pozzz
Sledeći član vam se zahvalio Beethoven za ovaj koristan post: | Dule007 (30.12.2009) |
![]() |
#9 |
Drugar foruma
|
![]()
Ja imam isti problem vec duze vreme sa "-" (desno od displeja) tasterom, a isto od pre neko vreme puklo mi dugme start/stop. Radi ali zna i da promasi jer se mjesti, nije ko ostala dugmad stabilno. Ovo mi je veliki problem i jos neznam sta cu. Servisirao sam puno klavijatura, ali neznam, dali ako ga otvorim da cu da resim problem, jer ako je slomljeno nesto nisam siguran da cu da popravim. Razmsljao sam na opciju da izvadim (ako pase) neko od dugmad koje koristim retko.
Ako je neko pravio nesto slicno da mi da neki savet pre no sto se odlucim na taj korak. Pozdrav. Da dodam: znaci slomljen je drzac (narandzasta plastika), mikro prekidac ispod je ispravan i savrseno radi, sem sto se mjesti slobodno i propada malo vise ta plastika od strat/stop.
Muzika i kompjutere Promijenjeno od opusdei (30.12.2009 u 09:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 08.07.2009
Mjesto: Kacarevo
Downloads: 498
Uploads: 20
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 32 puta u 30 Postova
Instrumenti: korg Pa3x i dallape
![]() |
![]()
i ja sam imao isti taj problem. Prvo su mi pukli dugmici,fill1 i 2 i start stop. U sky-u mogu da se kupe dugmici,ali komplet,za celu klavijaturu. Nije komplikovano otvoriti,ima samo maticna ploca ispod. Ovako.nisu svi dugmici isti,neki su veci,neki bez lampica. Kada dugme pocinje slabije da vam radi,znaci da se mikro prekidac trosi i posle nekog vremena ce presatati da radi. Ja sam uzeo super lepak i zalepio kada su mi se polomila i verujte da su jaca nego sto su bila i normalno stoje. Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|