|
|
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2007
Mjesto: Mladenovac
Downloads: 408
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ja se unapred izvinjavam svima ako ovakva tema vec postoji,ja nisam uspeo nista da nadjem sto bi meni pomoglo.
![]() Dali postoji mogucnost da sa drugog sinta u mom slucaju yamaha dx 7IIfd pozivam boje na pa 800?Da razjasnim,povezao sam yamahu(midi out) i pa800(midi in),na yamahi sam podesio sve u vezi midija sto mi nije prvi put da je koristim kao master klavijaturu i dosta dobro je poznajem.E sad sto se tice pa 800 imam problem kada podesim recimo da na prvom midi kanalu bude upper1 sada poziva boje u performansu samo na upper1,e sada kada promenim neku boju na upper1 recimo iz user1 banke on povlaci i efekat koji je odradjen za tu boju u useru,sto mi i odgovara ali kada pozovem sa yamahe tu istu boju on je naravno ubaci u upper1 ali povlaci efekat iz GM mape recimo ako pozovem boju koja je na rednom broju 1 meni se pojavi boja koja je u user1 prva ali povlaci efekat iz GM mape tacnije Acoustic PianoGM.Pokusao sam i preko sequencera isto to da uradim nezavisno od uppera1,2,3 i lowera ali isto se desava on pozove tu boju ali efekat sa GM mape. Dali moze neko ko se razume u ove stvari da resi ovu zavrzlamu i dali postoji mogucnost da se pozivaju performanse na taj nacin? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2010
Downloads: 29
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
prvo poveži kontra yamaha in pa800 out
![]() 2 ![]() ![]() Ttako sam ja uradio na pa 50 ![]() Pozdrav! Promijenjeno od Hrvoje_Split (06.01.2010 u 00:55 sati) Razlog: ma nisan sve reka ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.01.2007
Mjesto: Mladenovac
Downloads: 408
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Nisam te bas najbolje razumeo.
Ako stavim da na yamahi bude in tad nemogu pozivati boje na pa800 nego obrnuto,ja yamahu koristim samo za pozivanje boja na pa800 znaci samo tastere da pozovem boju na pa800 i naravno divne dirke. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 01.03.2006
Downloads: 2117
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 21 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
ja vucem sa le-a boje na pa800 i postupak bi trebo biti isti u pa800-out a u le- in . e sad ima malo cackanja oko midi postavki. nije mi raspakovana pa800 da ti dam detalje. pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|