|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
imam set sa loopovima bubnja u sebi, set je od pa 800, ja imam pa 80, mislio sam te loopove slusati na kompjutoru pa otkucati u cubase bubnjeve da mi tako sviraju u pa 80 kada napravim.. ali ih nikako ne mogu slusati, imam programcic pa1xconverter, ali nikako ne mogu slusati cijeli loop... dali mi iko moze pomoci??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2010
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Tu je pisano nešto o tome imaš kompletan odgovor
![]() http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=11976 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@Hrvoje Split
Ovaj link sto si dao,nema veze sa postavljenim pitanjem. Nije to ono sto covjeku treba.... Malo procitaj i ovu i tu stariju temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Sejoxe izvini sto se protivim al u ta tema sam ja pisao i mislim da sadrzi odgovor iako je tema za nesta drugo, ali nema veze napisacu opet jer mozda tamo nije toliko jasno jer je tema o drugo.
Posto loop-ove traju malo vise sekunda (primer oko 20 sek jedna varijacija) a na jedna dirka ne moze toliko dugo, oni su podeljeni u vise fajlove. Tako da kad ekstraktiras semplove u Wav fajlove preko pa1x konverter, imas mozda 20 ili 30 fajlova koji trebas porediti u cubase po reda i kad stisnes play cuces loop. Sad neznam o koji loopovani set pricas ali ja sam to radio za ****.set i kao sto sam napisao u ta tema koja je Hrvoje spomnuo u njegov post, 4ta varijacija od disko ritma je podeljena ne secam se tacno koliko, mislim da su bile oko 30 fajlova. I svaki je potpican ovako RAM20.PCM24_063_Disko_V4_(0).wav. I sadd ti zemes sve ove fajlove koje u ime sadrze disko V4, i podredis ih po red, prvo (0) pa (1)..itd...(30) u cubase i dobices celi loop. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Glas Razuma
Registrovan/a dana: 12.05.2007
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 333
Uploads: 15
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 166 puta u 143 Postova
![]() |
![]()
@acekorg
Ma druze,ne protivis se ti nista,nema problema. ![]() Samo u onoj prvoj temi nije bilo konkretno opisano ono sto covjeku treba. Sada,kada si izvukao iz konteksta sadrzaj i jos pojasnio,onda ima smisla. Pozdrav, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2010
Downloads: 29
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ja imam jedno pitanje,dali postoji riješenje da se cijeli skup tih pcm konvertanih u wav skupi u jedan bubanj koji bi preko kontakta vukao na klavijaturu?
Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Pa Hrvoje druze u onaj link koji si ostavio gore u temu sam pisao upravo za to! Nisi valjda stavio link a ne procitao sta je u njemu. Jedina razlika je sto ja sam to pisao kako to ide preko Hallion a ti hoces preko Kontakt, inace princip je isti!
Ali ako zvucna kartica ti je integrisana u maticnu na kompu, zaboravi na to. Imaces veliku latenciju (bubanj ce ti kasniti). Mada poznajem nekoliko ljudi koji kazu da su izgubili tu latenciju iako nemaju zvucnu kartu ali jos to nisam video svojim ocima. Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|