|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
pozdrav kolege...
Zanima me da li se moze praviti prelazi na fill 1 i 2 ...znaci da li mogu napraviti kako ja hocu prelaz i da ga snimim na fill 1 ili 2 ...klavijatura je pa 50 sd....imam neke dobre ritmove ali mi se nesviđaju ti prelazi...pa ako neko zna da objasni detaljno ...bio bi mu zahvalan... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo kolega direktan link i nadji sesti (6) post gde sam ja objasnjavao kolegi sa foruma kako se prave ritmovi na varijacijma.
Isto to vazi i za prelaze, znaci isti je postupak. Javi da vidimo dali si ukapirao.Pozdrav! http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12438 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
uradio sam isto kako si tamo objasnio al nisam dobio ono sto sam htio...
sad sam promijenio ritam a ja sam htio dodati prelaz ...da li sam negdje pogrijesio il treba negdje nesto drugo uraditi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozes sam napraviti prelaz kako ti je kolega objasnio a mozes isto tako kopirati kompletan prelaz sa nekog vec postojeceg ritma na kome ti se svidja taj prelaz.Ako ne znas postupak javi se.Pozzzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
Pa kolega lepo sam ti napiso da umesto varijacija prepravljas prelze, znaci odaberes taj ritam gde ti se ne svidja prelaz, record, current style, oznaci fill 1 i radi kao sto sam napisao.
Povezi malo stvari.Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|