|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.12.2007
Downloads: 57
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 22 puta u 19 Postova
![]() |
![]()
U zadnje vrijeme sam imao priliku da slušam par klavijaturista(aranžerista) koji prate poznate estradne ličnosti i mogu Vam reći da ih ima i dobrih ali i prilično loših!?
Konkretno evo recimo Zvezde Granda, u 2 navrata sa različitim pjevačima dolazi isti klavijaturista, prvi put sa Stevanom Anđelkovićem a zatim sa Slobodanom Vasićem i baš se vidi da među njima nema neke uigranosti, problemi sa intonacijama, repeticije foršila, strofa, refrena, dogovaranje oko repertoara i sl.??? Moje neko lično mišljenje je da puno njih gleda kako da jeftinije prođe, tj. da nađe što jeftinijeg klavijaturistu a da o kvalitetu i samoj svirci baš i ne daju neku važnost, naravno čast izuzetcima! Možda je malo i degutantno, ali me zanima u kojoj su oni priči kada su pare u pitanju, kako su plaćeni i dal' dijele bakšiš??? P.S. Ko o čemu, baba o uštipcima, tj. muzičari o parama... ![]()
Ibro nije htio para, Ibro će vazda bit' fukara,-neki odmah počeše da blate Ibrin lik, al' samo prava raja je znala u čemu je trik: Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je "defakto" umjetnik! Svaćaš??? |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|