|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.02.2010
Mjesto: Zvornik,Repubika Srpska
Downloads: 11
Uploads: 0
Rekao HVALA: 16
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: KORG PA 50 sd
![]() |
![]()
Gresio sam, o mladosti
sad placam za sve Htela je da sa mnom zivi da li me zbog toga krivi mladost sam joj ukrao Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio Radila je sta je htela dovela me do pepela gde sam je izgubio U ljubavi svi su gresni prezivece samo srecni hej drugari, kako stoje stvari vise nisam onaj stari Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
|
![]()
Hm--------Hm---------
Gresio sam, o mladosti A------------Hm- sad placam za sve Hm-------------------- Htela je da sa mnom zivi Hm------------------- da li me zbog toga krivi D----------------A-- mladost sam joj ukrao A-------------- Polako je uzimala A----------------- vise nego sto je dala G------------A----Hm zbog nje sam poludeo Hm-------------------- Glumio sam njenog Boga Hm------------------ volela me je zbog toga D------------A---- dok je nisam pustio A------------------ Radila je sta je htela A------------------ dovela me do pepela G----------A--Hm gde sam je izgubio Hm----------------- U ljubavi svi su gresni Hm---------D---A--- prezivece samo srecni A-------------------------- hej drugari, kako stoje stvari G---------A----Hm vise nisam onaj stari Glumio sam njenog Boga volela me je zbog toga dok je nisam pustio Polako je uzimala vise nego sto je dala zbog nje sam poludeo |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|