|
|
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Mjesto: Brcko BiH/SFRJ/Atlanta, USA
Godina: 42
Downloads: 123
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Imali neko uputstvo, kako se prave ritmovi od midia u ovom programu
XGWORKS Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Mislim da je to manje-više samo midi seq./editor...ja imam Yamaha SW1000XG PCI Card...modul kartica, dobar je program ali ga slabo koristim, praktičniji mi je Cakewalk Audio PRO 9 ...samo učitam XG banku u CWAP9 i imam sve kao u XG Worksu ili XGEdit95 ili XG Pad...
A pravljenje rtimova od midija...mislim da je to ista shema kao u Cubase,Fl Studio, Sonar...čak i Cakewalk i XG works...znači sve je manje-više ista shema ![]()
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.04.2008
Mjesto: Brcko BiH/SFRJ/Atlanta, USA
Godina: 42
Downloads: 123
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Gitara
![]() |
![]()
Hvala na odgovori, ali vjeruj te mi, XGWorks je puno puno vise od Seq/Editora! Sto se midi to style ili midi editinga tice, XGW je mozda najbolje nesto sto se moze naci....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
hehe...vjeruj...bavim se programima odkad postoje
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Godfather
|
![]()
Ako bi malo potrazio po forumu, mislim da cesh naci negde ono shto sam ja pisao kako se prave ritmovi za yamahu u njemu.
On jeste odlichan, ako ne i najbolji, za editovanje i doterivanje ritmova za yamahu, ali nije bash jednostavno i kratko napraviti ritam od midia kao u stylw works-u. Bolje prvo napravi ritam od midija u sw, a onda sve dalje radi u XGW.
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
U Style Works-u je se lako pravi ritam od midi fajla....Dalje mozes da obradjujes kako zelis.....
![]() |
Favoriti |
|
|