Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Yamaha

Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e...

Alati tema Display Modes
Star 03.08.2010, 13:30   #1
djlabomi
Vredan član društva

djlabomi's Avatar

Registrovan/a dana: 06.04.2009
Mjesto: Serbia
Downloads: 690
Uploads: 0
Rekao HVALA: 48
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: klavijature
Interesi: sport, multimedia
djlabomi befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Tyros 1, 2 i 3 - suštinske razlike

Evo prilike za sve koji su imali prilike da koriste sva tri modela da iznesu lična iskustva, prednosti i eventualne mane u odnosu na stariji model. Ujedno prilika za sve, koji su zainteresovani da to i nauče. Ja sam valsnik T1, tako da jedva čekam da čujem iskustva nprednijih korisnika.
Ukratko:
Tyros 1 - ne čita semplove, ali ima mogućnost ugradnje HD-a. Ja imam od 40Gb, ali ne znam šta bih tu stavio osim muzike u .wav formatu, da je puštam u vreme pauze. Sa obzirom da nema semplovane zvuke, boje su poprilično upotrebljive. Što se mene tiče, aranžer zvuči odlično, konkretno, čisto.
Tyros 2 - čita semplove. Nailazio sam na neke komentare da ritmovi manje-više isto zvuče kao i na T1...?
Tyros 3 - Kaže mi jedan kolega da je dosta brži za programiranje od T2. Koliko se zvučno razlikuje od T2, ako se uopšte razlikuje?

Da li je više unapređen T2 u odnosu na T1 ili T3 u odnosu na T2. Šta treba da bude ključni argument prilikom prelaska sa T1 na T2, ili sa T2 na T3? Sredstvo za odvraćanje od toga je nedostak novca. Za to nije potreban ničiji komentar.
Dodato:
'Ajde opet ja...
Ima li (bitnih) razlika u zvuku semplova sa T2 i T3 u odnosu na zvuk i boju semplova sa Yamahinih aktuelnih top sintisajzera?

Promijenjeno od djlabomi (03.08.2010 u 13:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
djlabomi je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 09:18

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije
Loading...