|
|
Boje i semplovi Za sve u vezi boja i sampleova pitajte ovde... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]() hej ljudi imali ko ove pratece zenske glasove ???? ovo je extra.. i na kraju kad sasa zavrsi na par sek ostanu ti prateci malo cisto.. ali do sad naj bolji prateci, primetio sam da na m3 tipka ???
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
??????
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Da bi dobio nešto po svom ukusu, najbolje da usempluješ iz nekog VST-a gde imaš gomilu podešavanja za vokale i horove. Baci pogled na MAGNUS CHOIRE kao i EASTWEST Voice of passion...
Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2010
Downloads: 169
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
E i meni bi dobro dosli takvi prateci vokali!!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nishki
|
![]()
Samo da razjasnimo!
Na snimku pratece vokale peva klavijaturista.NJegov mikrofon je prikljucen u aranzer.Podesio je vokoder da mu se ne cuje prvi glas.I to je to.Ovo je stara fora,ali uvek efektna! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Mislim da je kolega branoy mislio na ženske horove koji se čuju u pozadini, negde oko 1:09...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nishki
|
![]()
Svi backup vokali dolaze iz aranzera.Peva ih klavijaturista!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Koliko sam ja razumeo covek je pitao za predpostavljam zenski sempl mekog"Aaaa" hora koji se jasno cuje od 15.do 20.sekunde ,pa onda u 2.29 itd...a da to ne peva klavijaturista moze da se vidi u 2.56 ...tako da je ipak pitanje koji je to sempl zenskog hora ,koji moram priznati ubija na mesto!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Nishki
|
![]()
Uopste nemora da znaci da je sempl!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Voleo bih da čujem vokalist koji tako reprodukuje ženski glas i nekoga ko će to da otpeva (ovaj klavijaturista poprilično falšira)... Za ovo sam prilično siguran da je sempl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|