|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
pozdrav svim forumašima treba mi jedan savjet ovako u subotu imam svirku neki je rođendand stariji su ljudi pa biče svega prostor je manji pa sad me interesuje imam PM II i FbT maxX6 2 kutije pa bih ja ponjeo i jedan bas bin 18-ka je dali smijem na mikseru vezati na jedan izlaz samo bas a na drugom bih vezao fbt kutiju u kutiju jeli to preporučljivo i dali škodi mikseru znači jedan bas na jedan izlaz a druge dvije kutije na drugi izlaz! Puno mi ljepše radi kljava kad ima i bas bin masniji je sound! hvala svima na odgovoru i pozz!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako su stariji ljudi u pitanju i ako je manji prostor,kud ces sa bas binom?Imas odlicne kutije da mozes to odraditi kako treba bez ikakvih problema.A to sto si predlozio da radis,kako bez skretnice?Sta dobijas?Pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
drug staronje jesu ali koji vole popit pojest i zapjevat cajkaroši pravi,znam da dobro zvuči i na njih dvije ali jednom mi je neko rekao da tako odradi pokoju svirku pa volio bih probati ija to da vidim kako zvuči a mikser ja aktivni dynacord pmII pa me to malo interesuje dali se smije ili bolje da se nekači tako!! a prostor je dug a uzak najgluplji prostor gjde sam dosad uvjek ostaneš gladan zedan gazda smrad največi a neke su upitanju guzonje kojim sviram!ustvari sviramo četvorica nas je!
Promijenjeno od dado123 (01.09.2010 u 13:31 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Mozes, to nije problem.
Na jednom kanalu dve FBT, na drugom samo woofer, to moze bez problema. Imaces posebne EQ-e za oba kanala, jacinu... Slobodno. ![]() Pozzz
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 31.08.2010
Godina: 39
Downloads: 48
Uploads: 4
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg PA60, Roland E-96, Korg X5D, Accordion King, Prim Gilga, Ibanez R10
![]() |
![]()
Mislim da nemas potrebe vezati bas bin na to. Neki dan sam imo slicnu svirku od 100 ljudi uglavnom starije populacije. Radio sam bas na dvije Maxx6-ice u biti nas trojica i non stop nam dolazili kao da smanjimo iako smo premalo pojacali, cak smo jednu kutiju izbacili vani na otvoreno jer je jedan dio gostiju sjedio vani. Prema tome mislim da imas dovoljno snage da radis samo na te dvije maxx6-ice a PM je dobra mikseta. Sto se tice zvuka ipak je to rodjendan, ispocetka ces svirat laganice i smanjeno dok se braca ne ponapijaju a kasnije odvrni i gotovo...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|