|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.05.2004
Downloads: 454
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Da li se nekom desavaju ove stvari.... i ako moze da mi kaze zasto...
-klavijatura zablokira u sred svirke i moras je restartovati -treci klizac, koji inace treba da kontrolise volume desne ruke odmah po paljenu klavijature ne radi, a posle nekako proradi... -kada se koristi bas u levoj ruci i onda se promeni performans (ne i ritam) bas se utisa bez jasnog razloga. Zatim kad pritisnem SPLIT POINT , bas grune pravom jacinom. Nema logike??!! -par puta mi se desilo da kad upalim klavijaturu, ona se startuje a ne upali se ekran. Ugasis-upalis...sve OK -Nikako da mi zapamti SPLIT POINT. Nekad je onako kako sam memorisao, a nekad mi se pomeri na fabricko podesavanje. Kako mu kad dune. -Da ne budu samo mane, na svirci pod satrom gde je struja ocajna i Triton cas radi cas ne radi, PA80 nema nikakvih problema. Pored toga klavijatura stvarno zvuci odlicno, ali voleo bi da nadjem nacin da sredim bar neki od navedenih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zavisnik od foruma
|
![]() Citat:
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jarane pogledaj malo prijašnje postove pobogu...Tu ima objašnjeno svega i svačega...A u suštini ako imaš garanciju odnesi ga na popravak...A ako nemaš onda pozovi čovjeka što ti ga je prodo i kaži mu šta te muči-moguće je software pokvaren-ko će znati...Ako možeš dobiti od nekog muzičara backup pa ga povuči gore na sinth...Meni još nikad nije moja 80-ka zezala,osim jednom kad mi se osvetljenje na ekranu ugasilo iz čistog razloga,a imo sam je skoro godinu dana...Eto javi šta si napravio...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Drugar foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Eto, zaboravio sam da napisem da sam provalio to sa trecim klizacem... svejedno hvala na savetu. Znaci ne desava se samo meni.
Najveci problem mi predstavlja to sto se sa promenom perf. utisa bas.Za Novu godinu je iskrslo da moram odraditi i ulogu basiste a to nece biti lako ako mi se bas sam stisava. ...Ili da naucim da istovremeno sviram forspil, bas i pritiskam povremeno SPLIT POINT :wink: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Za da ne moras na sekoe uklucuvanje da pravis ukluci izgasi na lower i uper odi vo earse i vo ssd potoa program i izbrisi gi si fajlovi a ostavi samo User01.PCG, User02.PCG i UserDK.PCG toa e toa i sekogas koga ke uklucis ke ti raboti asign slider. Izvini za Jazikot ama srpskiot ne mi odi bas najdobro Pozdrav Tale Macedonia
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Da li sam dobro razumeo?
Otisao sam na delete, pa SSD, pa na PROGRAM i izbrisao sve osim bank1, bank2 i userdrum. Ali opet ne radi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ispravka.........RADI!!!!!!
Hvala ti druze od neba do zemlje, tvoj savet mi je bio od velike pomoci. ![]() Dva problema su resena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Brate
Jas sam go najdov toa i go kazuvam javno na forumot za da mu pomognam na site koi sto imaat problem a ne kako nekoi sto pravat znaat nesto i go cuvaat samo za sebe ili pak si napravile svot SET.SET i ne go davaat na nikoj zatoa sto go pravele mnogu tesko. Bidi mi pozdraven i cao ako imas nesto problem slobodno pisi CAO TALE Macedonia
![]() |
#10 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
A sto se tice stisavanja basa u levoj ruci pri promeni performansa... RESENJE !
Na prvom mestu sam memorisao ritam sa basom koji mi treba. Tako kada upalim klavijaturu samo pritisnem MAN.BASS i svirka pocinje... Ne gasiti SINGLE TOUCH i bas ce raditi kako treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
greske, pa80 |
|
|