|  | 
| 
 | ||||||
| Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... | 
|  | 
|  | Alati tema | Display Modes | 
|  18.10.2010, 01:24 | #1 | 
| Početnik forumacije! |  Najprostiji program sampler???? 

Pozz. . .kao sto u naslovu stoji koji je najprostiji program sampler???Citao sam na forumu dosta toga,ima dosta tema,ali mi sve to dodje mnogo komplikovano i nikako da sprovedem u delo. . .
		 | 
|   |   | 
|  18.10.2010, 01:59 | #2 | 
| Veteran |   

heh...najprostiji može bit i Awave...iako je on konverter semplova/boja...također možeš malko i zasvirat preko njega, samo naravno bez ikakvih efekata, ili možda neki slični konverteri. a inače mogao bih reč i za puno puta spomenuti program ovdje na forumu je VSAMPLER, ja bih ga nazvao "nužno zlo"  znači ako nisi baš jako spretan s programiranjem i operiranjem po programima...ovo je odlična solucija. 
				__________________ 1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. | 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: |  PhoeniX (18.10.2010) | 
|  18.10.2010, 12:07 | #3 | 
| Početnik forumacije! |   

Koje formate boja cita VSAMPLER???
		 | 
|   |   | 
|  18.10.2010, 13:27 | #4 | 
| Veteran |   

evo u kratko ovo sam prekopirao sa njihovog sajta...znači koji sve formati idu u VSAMPLER:  VSampler loads instruments in the popular sampler formats SF2™, Gigastudio™, HALion™ 1 + 2, Kontakt™ 1.x, DLS, AKAI™ (S1000/S3000 CD and S5000/S6000 .AKP files) and E-MU™ III / IV CD. Furthermore VSampler loads LM4™ and Battery™ drumkits plus ReCycle™ (RCY, REX, RX2) and ACID™ drumloops. Your own Instruments are quickly created by dragging WAV or AIF Samples onto the on-screen keyboard. 
				__________________ 1.Mrzim žicaroše i razne oblike žicanja!!! 2. 3.Nemoguće želje ispunjavam odmah,a za čuda mi treba malo vremena. | 
|   |   | 
| Sledeći član vam se zahvalio vingula za ovaj koristan post: |  PhoeniX (18.10.2010) | 
|  18.10.2010, 14:34 | #5 | 
| Početnik forumacije! |   

Puno Hvala na ogovorima ,,Vingula,,   | 
|   |   | 
|  | 
| Favoriti | 
| 
 | 
 |