|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Molio bih nekog da mi napise akorde za ovu pesmu.Hvala unapred!
Mogao sam, devojko, sve ja da razumem da si mlada, da se brinu tvoji mogao sam samo ja da zbog tebe umrem jer od mene ludji ne postoji Ref. 2x 'Ajde, idi drugome ja imam svoje drugove nocu lutacu, drugoj srce ukrascu opet iz mrtvih ustacu Mislila si da ces me uzeti pod svoje i da ces me promeniti lako nisi znala, malena, kako stvari stoje da ustvari gubis me polako |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Darko Lazic-Idi drugome(Dm)®
Dm----------------------C--------------------- Mogao sam, devojko, sve ja da razumem Gm------------B------C-----Dm da si mlada, da se brinu tvoji Dm---------------------C------------------------ mogao sam samo ja da zbog tebe umrem Gm------------C-----------Dm(B,C,Dm)[2x] jer od mene ludji ne postoji Ref Dm----------------- Ajde, idi drugome Dm-------F-------------Gm--- ja imam svoje drugoveeee Gm--C----------------------Dm---- nocu lutacu, drugoj srce ukrascu B-------C-------------Dm opet iz mrtvih ustacu[2x] Dm--------------------C---------------- Mislila si da ces me uzeti pod svoje Gm-----------B------C--Dm i da ces me promeniti lako Dm-------------------C------------------ nisi znala, malena, kako stvari stoje Gm---------C-------------Dm(B,C,Dm)[2x] da ustvari gubis me polako
Favoriti |
|
|