|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 24.06.2010
Mjesto: Srbija
Downloads: 32
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Danima zbog tebe lutam
nemam mira, nemam snova samo tebe, duso, voljeh tebi dadoh zivot sav Mada niko ni sad ne zna da daleka proslost skriva jednu davnu zlatnu jesen jednu dugu zarku ljubav Ref. 2x Hej, najdraza ljubavi zar si drugog zavoljela ti zar nase snove stare i zelje sve zaboravi Ako ikad ti se sjetis divnih snova sto smo snili i zazelis da se vratis da ti opet ljubav dam Potrazi me na stazama gdje smo nekad srecni bili naci ces me u suzama sa zvijezdama kako pricam Ref. 2x Nisam uspeo da skinem tacne intonacije,interesuje me sto prostije da se napisu akordi,tj sto blize originalu a ja cu ubaciti paralele i poneki akord izmedju gde moze.. Usput ako moze otprilike i za forspil posto planiram da skinem iz originalnog tonaliteta... Hvala svima najlepse! |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Ne znam zasto trazis da ti neko napise sto prostije akorde,a hoces sto blize originalu??? Ne kapiram sta si hteo da kazes sa tim?!!
Ovo je pesma koju ne mozes da "falshirash"sa nekim tvojim"paralelama"i akordima koji tebi odgovaraju....znaci ispisacu ti ORIGINAL AKORDE i tako ces i da skines,jer sviranje drugacije od originala,gubi smisao lepote sviranja i pevanja!! kapiras? ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sejo Pitic-najdraza ljubavi(Fm)® fospil: Bm-Fm-C-Fm(F7) Bm-Fm-Es-Fm Fm-------C7------------Fm- Danima zbog tebe lutam Fm------Bm---Es--Cis----------C-- nemam miiiiiiira, nemam snovaa Fm-----------C7--------Fm- samo tebe, duso, voljeh Fm------Bm--------Es-Cis---C-- tebi dadoooooooooh zivot sav Fm---------Es---------Fm- Mada niko ni sad ne zna Fm-------------------Es---- da daleka proslost skriva Es---------------------------- jednu davnu zlatnu jesen Fm------------------------- jednu dugu zarku ljubav Ref Fm--------------Es--Fm(F7) Hej, najdraza ljubaviiiiiiiiii Bm-------------Cis---Gis---Gis(F7) zar si drugog zavooljela ti Bm---------------Gis-- zar nase snove stare Gis----Es-----------Fm- i zelje sve zaboraviiiii [2] Fm--------C7-------Fm- Ako ikad ti se sjetis Fm----Bm-------Es--Cis----------C- divnih snooooova sto smo snili Fm-------C7--------Fm- i zazelis da se vratis Fm---Bm------Es---Cis----C-- da ti opeeeeeet ljubav dam Fm----------Es--------Fm- Potrazi me na stazama Fm------------------------Es- gdje smo nekad srecni bili Es------------------------ naci ces me u suzama Fm------------------------------ sa zvijezdama kako pricam ---------------------------------------- bas sam se namucio da ti ispisem ovo,mnogo je teze da se napisu akordi,nego da se svira!!! ![]()
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (18.02.2011 u 10:36 sati) Razlog: Edit. |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|