|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Pozdrav svima! Potreban mi je ritam za korg pa50 da bude po varijacijama poredjano rumba-begine-dvojka- grcki. U download sekciji sam nasao nesto ali je vrlo prazan ritam ili nije dobro po brzini naredjan. Ako je neko dobro volje da stavi takav ritam ili da mi kaze u kom setu postoj takav ritam bio bih mu zahvalan!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Koliko se secam pricalo se i ranije da tempo nemozes podesiti po varijacijama na pa50.
A sto se tice ritma mozes ga sam kopirati od razne ritmove koje imas. Mozes naci na foruma uputstvo kako se kopira ako neznas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.02.2008
Mjesto: Nis
Godina: 40
Downloads: 1595
Uploads: 3
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 6 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa50
![]() |
![]()
Moze se to uraditi, ali nije to to. NPR: tempo Begine je 120 (tako je napravljen ritam), a dvojke su pravljene ili na 90 ili 140 i vise. Kad sve to sastavis u jedan ritam to ispadne vasar. Svako tera za sebe. Zato treba da se napravi ritam sa jednim tempom a na svim varijacijama da su razliciti. To mogu samo kolege koje prave ritam na klavijaturi. Ja sam probao ali mi bas ne ide jer treba biti precizan u taktu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
Menanje tempo po varijacijama nije moguce zato jedini nacin na koji mozes to uraditi je recimo da kucas Dvojku u 4/4 takt a begina na var2 da bude u 3/4 takt. Najverojatno neces moci da kvantizujes tako da moras pazljivo kucati. Tako malo ga zbijes u 3/4 takt i bice dobar sa brzinom (primer ritam "Ciganine ti sto sviras" je tako uradjen")
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|