|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Downloads: 3620
Uploads: 9
Rekao HVALA: 152
Zahvalili mu 27 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil K2661 Roland XP10 Yamaha V50
Interesi: Muzika
![]() |
![]()
Molio bih nekog ako moze da mi napise akorde za ovu pesmu iz Hm!!Hvala unapred!
Ti zivis bez mene, ja zivim bez tebe dani su nam postali sumorni i tezi potrebna si meni, mozda i ja tebi ljubav kao mladost godinama bezi Ref. Umrecu bez tebe, nevero moja jer rastanak boli sve jace i jace ti znas sta si ucinila meni nesrecan sam covek sto zbog tebe place Tonem u hladnu postelju belu zasto te nema, koga da pitam hocu da sanjam najlepse snove po nasoj proslosti nocas da skitam Ref. Jos umire mladost na prozoru mome cini mi se nocas ko da vetar place al' ako se vratis pogazicu ponos i sve sto je bilo od nas dvoje jace |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Mitar Miric - Umrecu bez tebe nevero moja(Esm)®
Esm----------------------------------- Ti zivis bez mene, ja zivim bez tebe Gism---------Esm---Cis--------Esm- dani su nam postali sumorni i tezi- Esm--------------------------------Cis-H-Fis potrebna si meni, mozda i ja tebiiiiiiiiiiiiiii[2x] Gism-------ESm----Cis--------Esm ljubav kao mladost godinama bezi Ref Esm----------------------------- Umrecu bez tebe, nevero moja Esm---------------Cis--------Esm- jer rastanak boli sve jace i jace Esm---Cis----Cis7---Fis-- ti znas sta si ucinila meni[2x] Gism-----------Esm--Cis------------Esm- nesrecan sam covek sto zbog tebe place Esm------------------------------ Tonem u hladnu postelju belu Gism----Esm---Cis-------Esm- zasto te nema, koga da pitam Esm------------------------------Cis-H-Fis hocu da sanjam najlepse snoveeeeeeee Gism-----ESm-----Cis-------Esm-- po nasoj proslosti nocas da skitam Esm------------------------------------ Jos umire mladost na prozoru mome Gism------Esm--Cis----------Esm- cini mi se nocas ko da vetar place Esm-----------------------------Cis-H-Fis al' ako se vratis pogazicu ponooooooos[2x] Gism-------Esm---------Cis---Esm i sve sto je bilo od nas dvoje jace Dodato: Ja pisem samo originale,a ti transponuj posle u Hm!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (18.11.2010 u 17:08 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
Ćlan 3 Vam se zahvalio, Simke, za koristan post: |
![]() |
Favoriti |
|
|