|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 21.11.2009
Downloads: 2
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
ko ima akorde nek postavi..ali samo da valjaju xD
|
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav
Kad neko trazi akorde upucuje cesto na ovaj forum pa nek nesto i nadje na ovu temu. Verovatno niko nije odgovorio zbog formulacije posta ili zbog ne postavljanja reci pesme. Ozenjen sam kao momak zivim-Andrija Era Ojdanic Forspil A,E,H7.E E,H,Fis.H-H7, [E]Prohujala mladost, [H]ali zivot nije [E]u srcu se [Am]ista zelja [Fis7]kri [H]je da zavolim opet i da ruke pruzim i ne kazem dokle cu da ljubim Ref. 2x [A]Kako zene da ostavim [E]kako da se smirim [A]kako zbogom ljubavi da [E]kazem [Dm]ozenjen sam, kao momak [H7]zi [E]vim Dok mogu da volim i da budem voljen ljubicu i necu da se smirim koristicu zivot jer on kratko traje ozenjen sam, kao momak zivim Ref. 2x Da ostavim zene, zaboravim ljubav sve trenutke iz zivota moga pokus'o sam davno to ja da ucinim al' ne mogu protiv srca svoga Ref. 2x |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
@HarmonikasNBG
Postoji pravilnik ako trazis neku pesmu..procitaj tacku 2!! http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=14217 inace moderatori nece tolerisati ovakve stvari! Dodato: @Skypi mislim da si promasio original tonalitet...napisao si iz E,a original je Fis. Autenticnost tvojih akorda naspram originala je 90%,ali tih 10% je zanemarljivo ![]() Pisao sam vise puta u raznim postovima,da kad neko trazi neku pesmu,da se iskljucivo pisu original akordi iz original tonaliteta!
https://t.me/pump_upp Promijenjeno od Simke (22.11.2010 u 13:00 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Pozdrav simkeres
Vecinu narodnih pesama sam pokupio po svirkama od harmonikasa. Malo sam se podsetio preko Yu tube i peva iz E. Ostario Era pa ne moze vise original.A nisam ni znao odakle ide original jer nemam mp3. Ako ti nije problrm da napises original jer si jak u tome. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
Favoriti |