|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.08.2010
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 12
Uploads: 1
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: KORG PA800
![]() |
![]()
Moguli akordi od ove pjesme.....
Nase svadje, onda pomirenja lazi, izvinjenja kad sabere se sve, gorka suma slutim, necu naci spas ova zver sto prati nas uzela je svoje zauvek Eto, zavrsi se i to cudo prodje vreme ludo imam sada sa njom i mir, i srecu al' to meni nije to meni treba tvoje zlo bez otrova tvoga ja umrecu Ref. I samo molim prosle dane da zaborave me al' kako kad iz senke zovu tvoje ime i u srcu svaka promena seca na losa stara vremena I kako cu sada dalje protiv svoje volje i najgore sa tobom bilo mi je bolje i kako kad jos zivim ja za losa stara vremena Ko se brani, taj je grub svaka rec u srce zub gledam je i znam da sam kriv nije ljubav samo med treba tu i zuc, i jed samo bol je dokaz da si ziv Samo neka boli te kad zaboli ljubav bar znas da si ziv Ref. Uzalud ja, uzalud sve osim napred, ja nemam gde I kako cu sada dalje protiv svoje volje i najgore sa tobom bilo mi je bolje i kako kad jos zivim ja za losa stara vremena |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2010
Downloads: 109
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 9 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Am
Nase svadje, onda pomirenja Am lazi, izvinjenja -----------------G kad sabere se sve, gorka suma Dm slutim, necu naci spas Dm ova zver sto prati nas ----Am ------E uzela je svoje zauvek Am Eto, zavrsi se i to cudo Am prodje vreme ludo ----------------------G imam sada sa njom i mir, i srecu Dm al' to meni nije to Dm meni treba tvoje zlo ---------Am -------- E bez otrova tvoga ja umrecu Ref. Am I samo molim prosle dane da zaborave me Dm al' kako kad iz senke zovu tvoje ime E i u srcu svaka promena Am --------- E seca na losa stara vremena Am I kako cu sada dalje protiv svoje volje Dm i najgore sa tobom bilo mi je bolje E i kako kad jos zivim ja Am--- E----- Am za losa stara vremena Am Ko se brani, taj je grub Am svaka rec u srce zub -------------G gledam je i znam da sam kriv Dm nije ljubav samo med Dm treba tu i zuc, i jed Am --------------- E samo bol je dokaz da si ziv Deo pre ovoga :F,Dm,B F Samo neka boli te G kad zaboli ljubav A bar znas da si ziv Ref. Hm I samo molim prosle dane da zaborave me Em al' kako kad iz senke zovu tvoje ime Fis i u srcu svaka promena Hm---------- Fis seca na losa stara vremena Hm I kako cu sada dalje protiv svoje volje Em i najgore sa tobom bilo mi je bolje Fis i kako kad jos zivim ja Hm --- Fis --- Hm za losa stara vremena Sviras:Hm,Em pa onda: Fis Uzalud ja, uzalud sve Hm osim napred, ja nemam gde Hm I kako cu sada dalje protiv svoje volje Em i najgore sa tobom bilo mi je bolje Fis i kako kad jos zivim ja Hm --- Fis---- Hm za losa stara vremena..........Pozdrav ![]() Promijenjeno od milooskv (20.12.2010 u 22:15 sati) |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio milooskv za ovaj koristan post: | mamo (21.12.2010) |
![]() |
Favoriti |
|
|