|
|
Stalci Stalci za klavijature, zvučnike... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Koja je razlika izmedju ova dva stalka,osim sto je razlika u ceni,a zna da bude u rasponu od 50-100eura,mada su na oko 80% indenticni?
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam se skoro dvoumio izmedju spidera i ax48b, i odlucio sam se za apex.
i nisam pogresio,stabilan je,nemam nijednu zamerku,odlican je.medjutim,narucio sam u skymusic-u, stigao je bez torbe i sa 2 para drzaca koji su kraci,33cm.tako da sam narucio duze sipke iz austrije, i to je to. ali ako sviras solo klavijaturu,bez problema ce te sluziti i ovi kraci. sve u svemu odlican stalak ps gledao sam i deletex,ali sam se odlucio za 48b Promijenjeno od aleksandar031 (30.01.2011 u 10:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
I ja sam išao u Sky zbog iste dileme, na slikama izgledaju dosta slično ali uživo ima razlike. Deltex ima tanji stub i rekoše mi da ne postoje produženi nosači za njega. Na kraju sam ipak uzeo AX-48 Pro, ista je cena kao i 48B ali mi se svidela šema kako se pakuje, noge se uvlače u stub i ima ručku na njemu za nošenje.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio danijel011 za ovaj koristan post: | Simke (31.01.2011) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Lijepo izgleda Apex samo mi nije jasno dali su mu sipke za drzanje klavijatura fiksne po duzini ili se mogu izvlaciti na zeljenu duzinu kao na Spider-u ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ne mogu da se izvlače, postoje dve varijante, od 33 i 45 cm.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
To sto daju krace uz njega je cista pljacka tj. marketing navlaka. Ja kupio pre sest meseci apex 48 pro a u njemu osnovni drzaci od 33 cm, a lepo pise na sajtu da idu u paketu dva od 33 i dva od 45, a ne 4 od 33cm. Tako da kada dokupis i ta dva duza izadje te kao spider,...
Ex sad prakticniji je od spidera, meni i lepsi, manje zauzima mesta u automobilu, ali je i niži, ja sviram samo na pa 80 i za to je ok... ali ako imas dve klavijature idi na spidera osim ako si visok do 170cm. Ovo je najbolje za nize momke ili za one sto kao ja sviraju jednu klavijaturu, a na drzacu dole stave mikser ili pak torbu za baksis! Promijenjeno od pedjajazz (01.02.2011 u 11:15 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
|
![]()
@pedjajazz
kolika mu je visina u odnosu na spider PRO(1310mm)?
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Uporedio sam uzivo oba, jer dzabe je sta pise, kod spidera moze vislje i pod nagibom da se stavi gore manja klavijatura, razlika 20 cm,.... ako stojis dok sviras znaci,... ako sedis ne..... Evo moje slike da vidis kak
![]() Promijenjeno od pedjajazz (01.02.2011 u 11:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
znaci definitivno nije za dve klavijature?
Prakticno kad stojis ako je neko visok oko 180cm on ne moze da namesti drugu klavijaturu kako bi njemu odgovaralo jer je stalak "kratak"!
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.04.2008
Mjesto: Razanj
Downloads: 531
Uploads: 10
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Korg pa1x
Interesi: Fudbal
![]() |
![]()
spajder je spajder....ja ga imam i mislim da boljeg od njega nema...pozzz...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|