|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2010
Downloads: 480
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvaljeno 2 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
I strofa:
Zivot mi je nanosio bol tugu i rane Od malena lomio me kao vetar grane Al se nisam predavao vremenu sto gazi Jer ja nisam od tih ljudi sto ih zivot mazi ref: Sve sam bitke izdrzao Jos uvek se nedam Imam snage boricu se Sve dok mogu ocima da gledam II strofa: Ja sam svoju mladost dao i nezalim sada Da ce doci bolje sutra jos postoi nada Zivot ima cudne staze nikad ne znas sta te ceka Dali dani srece duge ili dani puni tuge III strofa: Mnogima sam trn u oku zavide mi sto postoim Jer se borim ja za srecu predati se nikad necu Zeleli su zli dusmani da ja bitku predam Ova pesma poruka je jos uvek se nedam |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Perica Puric - Jos Uvijek Se Nedam(E-A) ®
A----------------------E7----------A--- Zivot mi je nanosio bol tugu i rane A---------A7-Dm--------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Od malena lomio me kao vetar grane A----------------------------------------E--- Al se nisam predavao vremenu sto gazi A------A7----Dm------------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Jer ja nisam od tih ljudi sto ih zivot mazi ref: E------------------------ Sve sam bitke izdrzao E--------------------- Jos uvek se nedam A--------------D---A--E- Imam snage boricu se E---------A7----Dm--------H7-E-- Sve dok mogu ocima da gledam A-----------------------------E7----------A--- Ja sam svoju mladost dao i nezalim sada A-------A7-Dm-----------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Da ce doci bolje sutra jos postoi nada A-------------------------------------------E---------- Zivot ima cudne staze nikad ne znas sta te ceka A----A7---Dm------------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Dali dani srece duge ili dani puni tuge A---------------------------E7----------A----------- Mnogima sam trn u oku zavide mi sto postoim A------A7----Dm------------------------------H7-E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Jer se borim ja za srecu predati se nikad necu A--------------------------------------E------- Zeleli su zli dusmani da ja bitku predam A----A7------Dm----------------------H7--E-(bass,A,B,H,Cis,D,H,Es,E) Ova pesma poruka je jos uvek se nedam
![]() |
Favoriti |
|
|