|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
moze li akordi za pesmu dolazim za 5 minuta - generacija 5
iz a ili g mola. hvala |
![]() |
![]() |
#2 |
Donator
|
![]()
prosto:
a-mol Dolazim za pet minuta g-dur Nemoj da bezis nebudi dete d-mol samo cu skociti preko puta f-dur g-dur a-mol da kupim pice i cigarete REF: A-mol Neboj se necu ti nista g-dur treba mi rame za plakanje a-mol treba mi skloniste od buke f-dur g-dur a-mol treba mi muzika i stisak ruke Nadam se da sam ti pomogao? |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 12.12.2008
Mjesto: Novi Sad
Downloads: 99
Uploads: 11
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 18 puta u 16 Postova
![]() |
![]()
jesi pomogao si mi naravno,hvala ti.
o cemu su radi: svirao sam tako ali sam izmenio,drugi akord je bio dm,a treci g. ispravno je kako si ti napisao. tesko mi je da razlikujem jer je snimak stari a ritam je zesce ruzan,pa se ne cuje jasno. |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
i naravno iz originala!
Generacija 5 - dolazim za pet min(Cm)® Cm----------------------- Dolazim za pet minuta B------------------------------- Nemoj da bezis nebudi dete F----------------------------- samo cu skociti preko puta ----As----------B-----Cm- da kupim pice i cigarete ref: Cm---------------------- Neboj se necu ti nista B---------------------------- treba mi rame za plakanje Cm--------------------------- treba mi skloniste od buke As--------B-----------------Cm- treba mi muzika i stisak ruke [2x]
Favoriti |
|
|