|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako moze neko da mi ispise akorde za pesmu Tek 20
Hvala unapred ![]() Amadeus - Tek 20 Tvoj lenji pas dremao je kraj kamina pogled rece mi kao nezni zvuk klavira, da me volis ti, tvoja sam zenica i da ne das me, da me ne das nikom nikada... Na zidu sat, odavno ponoc prosla je na krilu mom sakrila si svoje uvojke, tad bilo je vise od ljubavi a sad Ko prvi sneg Sunce otopilo je sve... Ref: Tek dvadeset nam je bilo godina, Zbog mladosti jedna sreca nestala josh dvadeset moze godina da prodje Moja si ljubav jedina....
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Amadeus Band - Tek 20 (Cm)®
Cm--------------------------------------- Tvoj lenji pas dremao je kraj kamina B-----------------Fm---------------------- pogled rece mi kao nezni zvuk klavira, Cm---------------------------------- da me volis ti, tvoja sam zenica B------------------Gm-------------------------Cm- i da ne das me, da me ne das nikom nikada... Cm--------------------------------------- Na zidu sat, odavno ponoc prosla je B--------------Fm------------------------ na krilu mom sakrila si svoje uvojke, Cm------------------------------B---- tad bilo je vise od ljubavi a sad B--------------Gm----------------Cm- Ko prvi sneg Sunce otopilo je sve... Ref: Cm----------------------------------- Tek dvadeset nam je bilo godina, Cm----------------------Gm---------- Zbog mladosti jedna sreca nestala Fm---------------------Cm---------------- josh dvadeset moze godina da prodje As-------B----------Cm- Moja si ljubav jedina [2x]
![]() |
Favoriti |
|
|