|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Ako neko moze da mi ispise akorde za ovu pesmu :
Bar nocas nemoj nigde daleko e da sam onda rekao to kad bi tad bilo sad da mi Bog da sansu tu pa da vidim s'neba poruku Ne bi svanuo dan sto na dobro ne sluti dan zbog kog ne vredi ustati ReF. Nekad me strah da te zovem jer znam da neces me cuti nemam ja godine tvoje da me tuga ne zna ubiti Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim eh nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati Eh nemam nemam ja od tebe ni pozdrava ni zaveta, da ga poslusam kada kazes mali, dalje moras sam ReF. Nekad me strah da te sanjam iz svakog sna jos se budim eh nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati Eh nemam ja mrvu tvoje hrabrosti pa do jutra ne smem zaspati
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Dzenan - Strah me da te sanjam(Am)
-----F------------------G-----Am- Bar nocas nemoj nigde daleko ---F--------------G------Am- e da sam onda rekao to --------C--------Hm- kad bi tad bilo sad --------Dm------------Am- da mi Bog da sansu tu F-------------G------------D-- pa da vidim s'neba poruku -------C--------Hm- Ne bi svanuo dan ---------Dm----------Am- sto na dobro ne sluti F-------------------G----------Am- dan zbog kog ne vredi ustati Ref: Am-----------------------D-(Dm) Nekad me strah da te zovem G-------------------------Am- jer znam da neces me cuti Am------------------G---- nemam ja godine tvoje F-------------Em---------Am- da me tuga ne zna ubiti Am-----------------------D-(Dm) Nekad me strah da te sanjam Am---------------------D-(Dm) iz svakog sna jos se budim C------------Hm-----Dm-----------Am- eh nemam ja mrvu tvoje hrabrosti F------------Em---------------Am- pa do jutra ne smem zaspati (forspil modulacija na Hm) E---------------------Hm- Eh nemam nemam ja E------------------Hm-- od tebe ni pozdrava E-------Hm-E------------Hm- ni zaveta, da ga poslusam -------G-------------A------------Cism- kada kazes mali, dalje moras sam Ref: Cis-----------------------Fis-(Fism) Nekad me strah da te sanjam Cis---------------------Fis-(Fism) iz svakog sna jos se budim E------------Esm-----Fism--------Cism- eh nemam ja mrvu tvoje hrabrosti [2x] A------------Asm-------------Cism- pa do jutra ne smem zaspati
![]() |
Favoriti |
|
|