|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Da li se neko susreo sa ovim problemom,radi se o pa80. Hocu da kopiram bas gitaru sa standardnog mesta BASS na ACC5. Radim jednu dvojku pa bih da mi na ACC5 bude pizzikato koji ce svirati istu liniju kao i bas gitara.
Kopirao sam sve kako treba ali kad se vratim u style play mod i pustim ritam, ne cuje mi se prvi ton na ACC5 traci,ostalo radi kako treba. Pogledam u event edit-u tu ACC5 traku i taj prvi ton je pojacan na maximum,127, sve je ok tu. Pogledao sam i u S.Elem.Ctl, ponistio sve trake i oznacio jedino tu ACC5,kad i tu radi sve normalno,cuje se taj prvi ton. Ali cim opet pustim ritam u style play modu,taj prvi ton se ,,izgubi,,. Resio bih lako u programu to,stavio pizzikato na drugi oscilator zajedno sa bas gitarom,ali mi bas gitara ima efekat u ritmu,pa mi ne bi zvucao pizzikato kako treba.Ima li neko ideju sta bi moglo biti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Hmmm, probaj da pomeris ton sa ...000 pozicije na ...001.
Meni je to resavalo takve probleme. Pozdrav
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Nece ni tako
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 25.02.2004
Downloads: 2047
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
probaj staviti na 001 ili 002 ... jos jedan isti takav ton - zaboravio sam kako sam to radio - nisam siguran ali probaj
Promijenjeno od oliver (29.03.2011 u 20:28 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banovan!
|
![]()
Ako nista ne uspes onda u record modu odsviraj sa picikatom taj prvi ton...!pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
White Noise
Registrovan/a dana: 20.08.2009
Mjesto: Skopje, Makedonija
Godina: 34
Downloads: 1324
Uploads: 32
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 368 puta u 331 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
@aleksandar031
A jesi pogledao koliko je taj ton dugacak. Proveri Note lenght u Event editu da nije prekratak pa dok pocne odma zavrsi ??? Uporedi ga sa ostale tonove u Event edit. Ako je kratak postavi malo duzi lenght. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ace
Slicne je duzine kao i ostali,jednostavno u record modu gde god moze da se pogleda,ima ga i cuje se,i radi kako treba a cim izadjem u styleplay truba,nema ga nigde |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
White Noise
Instrumenti: Yamaha Montage M7, MODX8, P115, Mainstage, NI Komplete, Korg PA500, Casio itd...
![]() |
![]()
A mozes probati da mutiras druge trake pa da vidis dali se cuje .... da nije mozda ritam prenatrupan sa note, pa zbog polifonije klavijatura nemoze sve da ti odsvira ?!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
|
![]()
u recordu sam sve mutirao i ostavio samo taj acc5,i normalno se cuje, ali u ritmu ga nema nigde,tog prvog tona
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
White Noise
![]() |
![]()
Uuuu burazeru ovo i mene pocinje da nervira
![]() A jesi siguran da je ta boja ispravna ? Da nema neki prazni oscilator, pa taj velocity range oko 127 da je prazan i nista se ne cuje ? Jesi probao staviti neka druga boja ? |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|